Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Poseta plastic pentru aranjamente florale set 10 buc
Recenzii
Oana
2024-01-25
Recomand
frumoase

Poseta plastic pentru aranjamente florale set 10 buc

(1 reviewuri) | În stoc
44971
50.00lei
Descriere
Poseta plastic pentru aranjamente florale, set 10 bucăți, este o alegere elegantă și practică pentru orice eveniment special sau decor festiv. Această colecție de 10 poșete din plastic, special create pentru a găzdui și evidenția aranjamentele florale, adaugă o notă rafinată și distinctivă oricărei ocazii.
Aceste poșete sunt fabricate din plastic durabil de înaltă calitate, asigurând astfel că aranjamentele florale delicate sunt protejate și prezentate într-un mod impecabil. Designul ergonomic al acestor poșete facilitează manevrarea și transportul acestora, oferindu-vă flexibilitate în aranjarea detaliilor florale într-un mod artistic și îngrijit.
Fie că organizați un eveniment special, precum o nuntă sau o petrecere corporate, sau pur și simplu doriți să adăugați un plus de eleganță în decorul cotidian, aceste poșete pentru aranjamente florale sunt alegerea perfectă. Ele pot fi utilizate cu ușurință pentru a crea buchete spectaculoase, centrepiece-uri de masă sau aranjamente florale deosebite, aducând un aer proaspăt și vibrant în orice spațiu.
Versatilitatea acestor poșete permite utilizarea lor în diverse contexte și evenimente, făcându-le un instrument esențial în trusa oricărui iubitor de floră și design. Cu această colecție de 10 poșete, veți dispune de suficiente opțiuni pentru a vă exprima creativitatea și a transforma orice loc într-un mediu plin de frumusețe și eleganță floristică.
Experimentați libertatea de a crea aranjamente florale unice și memorabile cu aceste poșete plastic, care aduc o notă distinctivă și sofisticată fiecărui detaliu floral. Profitați de calitatea superioară a acestor produse și bucurați-vă de buchetul dvs. impecabil aranjat într-un suport plastic conceput special pentru a evidenția frumusețea naturii într-un mod cu adevărat remarcabil.
Dimensiuni  27 x 21 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar