Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Ring 12 cm din burete umed pentru flori set 2 buc

În stoc
2254
20.00lei
Descriere
 
Acest inel de flori din burete umed este un instrument indispensabil pentru orice pasionat de aranjamente florale. Cu diametrul său de 12 cm, acesta oferă un suport solid și rezistent pentru florile dumneavoastră preferate, asigurând o stabilitate excelentă și o hidratare optimă.
Buretele umed din care este confecționat inelul asigură o absorbție eficientă a apei, menținând florile proaspete și hidratate pentru o perioadă mai lungă de timp. Acest aspect este esențial pentru ca aranjamentele dumneavoastră florale să rămână frumoase și vibrante, chiar și după zile întregi.Indiferent dacă sunteți un i profesionist sau un amator pasionat, acest inel de flori din burete umed vă oferă o platformă ideală pentru a crea designuri unice și captivante. Cu ajutorul lui, puteți crea compoziții florale spectaculoase, adăugând o dimensiune nouă și interesantă aranjamentelor dumneavoastră.Nu mai așteptați și adăugați o notă elegantă și profesională aranjamentelor dumneavoastră florale cu inelul de 12 cm din burete umed pentru flori. Dacă sunteți în căutarea unui instrument de calitate superioară, versatil și ușor de utilizat pentru a vă dezvolta abilitățile de design floral, acesta este produsul perfect pentru dumneavoastră.
Descoperiți acum cum inelul de flori din burete umed poate transforma aranjamentele dumneavoastră florale în opere de artă florale. Fie că sunteți un profesionist experimentat sau un începător entuziast, acest produs vă va ajuta să obțineți rezultate uimitoare și să vă bucurați de procesul creativ. Alegeți calitatea și excelența cu inelul de 12 cm din burete umed pentru flori.
 
Dimensiuni: 12 x ( 5 ) x 6 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar