Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Rola material textil model craciun pentru decoratiuni florale

Stoc epuizat
444857

Produsul nu mai face parte din oferta noastră

Descriere
Cu siguranță doriți să aduceți o notă festivă și elegantă în decorul dvs. de Crăciun, iar rola de material textil model Crăciun pentru decoratiuni florale este alegerea perfectă pentru a vă ajuta să realizați aranjamente florale deosebite de Crăciun.
Această rola de material textil este concepută special pentru a adăuga un farmec unic și unicitate oricărui aranjament floral de sărbătoare. Modelul de Crăciun care înfățișează motive festive precum brăduți, globuri sclipitoare și fulgi de zăpadă vă va duce cu gândul la spiritul Crăciunului și va transforma orice loc într-un colț magic de sărbătoare.
Materialul textil de înaltă calitate folosit în această rola este moale la atingere și ușor de manevrat, ceea ce îl face ideal pentru crearea de aranjamente florale elaborate. Puteți să-l tăiați și să-l ajustați cu ușurință pentru a se potrivi dimensiunilor și nevoilor dvs. Astfel, puteți crea buchete de Crăciun minunate, aranjamente de masă elegante sau decoruri pentru bradul de Crăciun, adăugând astfel o notă personalizată și festivă în casa dvs.
Acest material textil este perfect și pentru cei pasionați de DIY (Do It Yourself), oferindu-vă libertatea de a crea propriile proiecte de decor pentru Crăciun. Puteți folosi rola pentru a confecționa perne, pânză pentru mese, draperii sau alte elemente decorative care vor completa cu grație tema Crăciunului din casa dvs.
În plus, rezistența și durabilitatea acestui material vă asigură că aranjamentele florale și decorurile dvs. de Crăciun vor străluci pe tot parcursul sezonului sărbătorilor, fără a-și pierde din calitate sau culoare.
Aranjamentele florale de Crăciun au o tradiție lungă și frumoasă, aducând bucurie și frumusețe în fiecare casă. Cu rola de material textil model Crăciun pentru decoratiuni florale, veți putea crea cu ușurință aranjamente memorabile, care vor aduce un zâmbet pe chipurile celor dragi și vor întări atmosfera magică a sărbătorii. Astfel, vă invităm să vă lăsați imaginația să zboare și să dați viață propriilor vise festive cu ajutorul acestui minunat material textil de Crăciun. Alegeți calitatea și frumusețea pentru a vă transforma casa într-un adevărat tărâm al Crăciunului.
Panglici decorative si role decorative pentru realizarea unor buchete speciale din flori
Dimensiuni: 3,8 cm x 10 m
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar