Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Rola tricolor material textil pentru aranjamente florale

În stoc
441173
12.00lei
Descriere
Rola tricoloră de material textil pentru aranjamente florale reprezintă o alegere excelentă pentru orice pasionat de design floral sau profesionist din domeniul aranjamentelor florale. Cu acest produs excepțional, veți putea da viață și culoare aranjamentelor dumneavoastră florale, aducând un plus de eleganță și originalitate evenimentelor sau spațiilor în care acestea vor fi expuse.
Această rola tricoloră de material textil este confecționată cu o atenție deosebită la detalii, folosind materiale de cea mai înaltă calitate, pentru a asigura durabilitate și rezistență în timp. Culorile vibrante și îmbinate armonios pe această rola adaugă un aspect vizual impresionant aranjamentelor florale, creând o atmosferă proaspătă și captivantă ori de câte ori sunt folosite.
Indiferent dacă doriți să creați aranjamente florale pentru evenimente speciale precum nunți, botezuri, petreceri tematice sau să aduceți o notă de frumusețe și natură în decorul zilnic al casei sau biroului dumneavoastră, această rola tricoloră de material textil este alegerea perfectă. Datorită dimensiunilor generoase ale rolei, veți avea suficient material pentru a explora și experimenta diverse tehnici de aranjare, de la cele mai simple până la cele mai complexe.
Fiind ușor de manevrat și de tăiat în funcție de necesități, acest material textil vă oferă libertatea de a crea aranjamente florale cu forme și dimensiuni variate, inspirându-vă să vă exprimați creativitatea în moduri inedite. Flexibilitatea acestui material vă permite să îndoiți, rulați, tăiați și modelați conform viziunii dumneavoastră, rezultând în aranjamente florale cu adevărat unice și remarcabile.
În concluzie, rola tricoloră de material textil pentru aranjamente florale este un instrument esențial în trusa oricărui pasionat sau profesionist din domeniul floral. Cu ajutorul acestei role, puteți transforma florile în adevărate opere de artă, capturând atenția și admirația celor din jur. Indiferent de ocazie sau context, acest material textil vă pune la dispoziție resursele necesare pentru a da viață viselor și ideilor dumneavoastră florale, îmbogățind fiecare spațiu cu frumusețea naturii și cu un strop de rafinament artistic.
Panglici decorative si role decorative pentru realizarea unor buchete speciale din flori
Dimensiuni: 0,6 cm x 25 m
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar