Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Sansevieria artificiala la ghiveci
Recenzii

Sansevieria artificiala la ghiveci

În stoc
8160
230.00lei
Descriere
Sansevieria artificială la ghiveci - O bijuterie verde în inima casei tale.
Dacă ești în căutarea unei piese decorative deosebite și care să aducă natura în interiorul căminului tău, atunci Sansevieria artificială la ghiveci este soluția perfectă! Acest produs excepțional va transforma instantaneu atmosfera din orice încăpere, aducând prospețime și farmec natural, fără a necesita întreținere dificilă.Ce este Sansevieria și de ce este atât de specială? Sansevieria, cunoscută și sub numele de "Limba soacrei", este o plantă suculentă cu origini exotice. În varianta sa naturală, are o frumusețe aparte, dar îngrijirea ei poate fi uneori dificilă, iar necesitățile de lumină și apă pot deveni provocatoare.Cu Sansevieria artificială la ghiveci, aceste probleme devin o amintire îndepărtată! Fiecare detaliu al acestei plante artificiale a fost conceput cu mare grijă pentru a imita perfecțiunea unei Sansevieria naturale. Frunzele ei elegante, cu textură veritabilă și culori vii, creează iluzia unei plante înfloritoare în mijlocul casei tale.
Cu o înălțime impresionantă și un ghiveci de calitate, Sansevieria artificială devine un punct central al decorului, atrăgând toate privirile și stârnind admirația tuturor invitaților. Indiferent dacă o așezi în living, birou sau dormitor, această bijuterie verde va conferi un plus de rafinament și eleganță oricărui spațiu.În plus, Sansevieria artificială este o alegere prietenoasă cu mediul, contribuind la protejarea ecosistemului natural prin reducerea tăierii și exploatării plantelor din sălbăticie. Astfel, poți să te bucuri de frumusețea verde în interiorul casei tale fără să afectezi mediul înconjurător.Pregătește-te să cucerești privirile și inimile celor din jur cu Sansevieria artificială la ghiveci! Aducând natura în locuința ta, vei crea o atmosferă armonioasă și relaxantă, care te va revigora și încărca cu energie pozitivă în fiecare zi. Fie că o achiziționezi pentru tine sau ca un dar special pentru cineva drag, această Sansevieria artificială va aduce un zâmbet de fericire pe orice chip. Alege frumosul, alege natura în formă sa cea mai durabilă și impresionantă - Sansevieria artificială la ghiveci.
Dimensiuni 90 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar