Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Sarma suport lemn maro 100g pentru aranjamente florale

În stoc
2323
4.50lei
Descriere
Sarma suport lemn maro 100g pentru aranjamente florale este un produs deosebit de util și versatil în domeniul floristicii. Această sarma este concepută special pentru a fi folosită în aranjamentele florale, oferind o susținere solidă și estetică pentru diferitele tipuri de flori și plante.
Fabricată dintr-un material de calitate superioară, sarma suport lemn maro asigură durabilitate și rezistență, astfel încât aranjamentele florale să rămână fermecătoare și impecabile pe termen lung.
Cu ajutorul acestei sarme, poți crea cu ușurință aranjamente florale spectaculoase și originale. Poți să îmbini flori și plante într-un mod artistic și să le fixezi cu încredere pe suportul de lemn maro. Astfel, vei obține un rezultat impresionant, cu un aspect natural și elegant.
Sarma suport lemn maro 100g pentru aranjamente florale face parte din aceste accesorii indispensabile. Cu ajutorul acestei sarme, vei putea să fixezi și să susții cu ușurință elementele decorative în aranjamentele tale, precum panglici, funde, perle sau alte accente speciale.
Indiferent dacă pregătești buchete pentru ocazii speciale, aranjamente pentru nunți sau evenimente corporate, sau dacă dorești să-ți decorezi propriul cămin cu flori și plante, sarma suport lemn maro 100g va deveni partenerul tău de încredere în creațiile tale florale.
Alege sarma suport lemn maro 100g pentru aranjamente florale și vei beneficia de un produs de calitate superioară, conceput pentru a-ți facilita procesul de creare a aranjamentelor florale și pentru a adăuga un plus de frumusețe și eleganță oricărei compoziții florale. Cu aceste accesorii floristice, vei putea da viață ideilor tale creative și vei impresiona cu siguranță pe oricine cu aranjamentele tale florale minunate!
Articole decorative pentru flori.
Gramaj 100 g
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar