Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Scoarta+muschi artificial pentru aranjamente florale

În stoc
8099
33.00lei
Descriere
Scoarță și mușchi artificial pentru aranjamente florale reprezintă o alegere de excepție pentru oricine dorește să creeze compoziții florale impresionante și realiste. Cu acest produs inovator, pasionații de aranjamente florale au acum o gamă largă de opțiuni pentru a adăuga o notă naturală și autentică creațiilor lor artistice.Descrierea acestui produs se concentrează pe modul în care scoarța și mușchiul artificial pot fi integrate armonios în aranjamentele florale pentru a adăuga textură, profunzime și autenticitate. Indiferent dacă sunteți un florar profesionist sau un iubitor al designului floral, acest produs vă oferă oportunitatea de a experimenta cu diferite stiluri și tehnici pentru a crea opere de artă florale captivante.Scoarța artificială și mușchiul pot fi utilizate într-o varietate de moduri pentru a crea aranjamente unice și de impact. Puteți să înfășurați coșurile de flori în scoarță pentru a obține un aspect rustic și natural, sau să utilizați mușchiul pentru a acoperi bazele vaselor și a ascunde elementele de fixare. Cu o gamă de nuanțe și texturi disponibile, aveți posibilitatea de a alege produsele care se potrivesc cel mai bine conceptului dvs. de design floral.Un alt avantaj al acestor materiale artificiale este durabilitatea lor. Pe lângă faptul că arată uimitor, scoarța și mușchiul artificial nu se vor degrada în timp, astfel că aranjamentele dvs. vor arăta proaspete și atrăgătoare pentru o perioadă mai lungă de timp comparativ cu materialele naturale.De asemenea, aceste materiale artificiale sunt ideale pentru persoanele care suferă de alergii la plante sau care doresc să evite întreținerea constantă asociată cu plantele și mușchii reali. Cu scoarța și mușchiul artificial, puteți crea atmosfera dorită fără să vă faceți griji cu privire la posibile reacții alergice sau la îngrijirea regulată a plantelor.
În concluzie, scoarța și mușchiul artificial pentru aranjamente florale sunt accesoriile perfecte pentru a vă inspira creativitatea în designul floral. Cu o gamă variată de utilizări și avantaje, aceste materiale vă permit să creați aranjamente spectaculoase care vor dura în timp și vor impresiona orice privitor. Indiferent dacă sunteți un profesionist sau un pasionat de design floral, acest produs inovator vă va ajuta să vă aduceți visurile florale la viață.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 28 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar