Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Semi sfere plastic pentru aranjamente florale set 2 buc

În stoc
43942
9.00lei
Descriere
Aceste semi-sfere sunt instrumentele perfecte pentru a da viață și frumusețe aranjamentelor florale pe care le creați. Fie că sunteți un amator entuziast sau un expert în arta aranjamentelor florale, acest set de semi-sfere vă va oferi o bază solidă și versatilă pentru a vă exprima creativitatea.Fiecare semi-sferă din acest set este confecționată cu atenție din plastic de calitate superioară, asigurând astfel durabilitatea și stabilitatea aranjamentelor dvs. florale. Designul ergonomic al semi-sferelor facilitează procesul de aranjare, permițându-vă să dispuneți cu ușurință flori de diferite dimensiuni și forme în spațiile speciale ale semi-sferei. Acest lucru vă permite să creați designuri impresionante și pline de textură, care vor capta atenția oricărui privitor.Indiferent dacă doriți să realizați aranjamente florale pentru evenimente speciale, nunti, petreceri sau doar să decorați spațiul dvs. personal, acest set de semi-sfere vă va ajuta să atingeți rezultatele dorite. Capacitatea lor de a găzdui o varietate de flori și plante vă oferă posibilitatea de a experimenta cu diferite culori și texturi, creând astfel compoziții unice și memorabile.De asemenea, aceste semi-sfere pot fi folosite într-o multitudine de contexte creative. Ele pot deveni puncte focale în designul interior al locuinței dvs., adăugând o notă de prospețime și natură în orice încăpere. De asemenea, puteți să le utilizați pentru a crea instalații artistice temporare în spații publice sau comerciale, aducând un strop de frumusețe naturală în mediile urbane.
Cu acest set de două bucăți de semi-sfere din plastic pentru aranjamente florale, veți avea resursele necesare pentru a vă transforma viziunile florale în realitate. Fie că sunteți în căutarea unei modalități de a vă exprima creativitatea sau de a aduce un strop de natură în viața dvs. de zi cu zi, aceste semi-sfere sunt partenerii perfecti pentru călătoria dvs. în lumea fascinantă a aranjamentelor florale.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 15,6 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar