Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

HOME » Blog » Sezonul nunților este aici! Produse floristice și decorațiuni florale pentru nuntă

Sezonul nunților este aici! Produse floristice și decorațiuni florale pentru nuntă

  • Sezonul nunților este aici! Produse floristice și decorațiuni florale pentru nuntă

Sezonul nunților este aici! Produse floristice și decorațiuni florale pentru nuntă

Sezonul nunților este aici! Căsătoria este un pas important din viața oricui, iar nunta marchează începutul acestei vieți noi în cuplu, de aceea pregătirea nunții este un element important fiind recomandat să apelați la serviciile unor specialiști în organizarea de evenimente.

Florile si decorațiunile florale sunt un element esențial al oricărei nunți și dau tonul întregului eveniment. De la buchete și decorațiuni de rever, la aranjamentele complexe și decorurile pentru alei, florile adaugă un strop de frumusețe și eleganță acestei ocazii speciale.

În acest articol ne adresăm cu preponderență florăriilor și profesioniștilor în organizarea de evenimente, venind în întâmpinarea acestora cu o gamă variată de flori artificiale, decorațiuni, ambalaje, coșuri și diverse accesorii florale.

Suntem în permanență la curent cu cele mai recente noutăți din domeniu, avem stocuri suficiente în depozitele proprii, cu sistem de distribuție propriu sau prin curier rapid. Oricum livrările sunt prompte! Tot ce trebuie să faci este să intri pe www.celoplast.ro și să comanzi produsele dorite. Totul simplu și rapid, pentru că timpul este imporant și pentru tine!

Iată câteva produse pe care le recomandăm și care pot face parte din cadrul unor decorațiuni de nuntă moderne:

Celoplast – Toate produsele floristice dintr-o singură sursă!

Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar