Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet 5 fire ranunculus din flori artificiale
Recenzii

Buchet 5 fire ranunculus din flori artificiale

În stoc
3077
14.50lei
Descriere
Buchetul "5 Fire de Ranunculus" realizat din flori artificiale reprezintă o alegere desăvârșită pentru a aduce o notă vibrantă și naturală în decorul dumneavoastră. Acest buchet excepțional de flori artificiale a fost creat cu grijă și atenție la detalii, pentru a aduce farmecul și frumusețea florilor proaspete într-un mod durabil și etern.
Cu o combinație rafinată de 5 fire de ranunculus, fiecare floare este recreată cu măiestrie pentru a imita cu acuratețe petalele, culorile și forma caracteristică a florilor naturale. Fiecare detaliu este pus în valoare pentru a oferi un aspect autentic și o senzație plăcută la atingere, astfel încât acest buchet să împrăștie o atmosferă de prospetime și vitalitate oriunde va fi plasat.
Indiferent de ocazie, fie că este vorba despre un eveniment special, o cină romantică sau pur și simplu pentru a aduce un strop de culoare în cotidian, acest buchet de ranunculus artificiale este alegerea perfectă. Designul său elegant și culorile vii se vor integra cu ușurință în orice mediu, aducând un aer primăvăratic și vesel în spațiul în care este expus.
Ceea ce face cu adevărat acest buchet remarcabil este faptul că nu trebuie să vă îngrijorați de întreținerea sau de înlocuirea florilor, deoarece aceste flori artificiale păstrează întotdeauna prospetimea lor inițială. Astfel, puteți bucura de frumusețea acestor ranunculus fermecătoare pentru o perioadă îndelungată de timp, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la apă, lumină sau temperatură.
Aranjamentele florale au întotdeauna un impact semnificativ asupra atmosferei și esteticii unui spațiu. Cu buchetul "5 Fire de Ranunculus" din flori artificiale, puteți să vă transformați instantaneu casa, biroul sau evenimentul într-un loc cu adevărat special. Fiecare floare este atent dispusă în buchet pentru a crea o simetrie plăcută și un aspect echilibrat, capturând esența armoniei naturale.
În concluzie, buchetul "5 Fire de Ranunculus" din flori artificiale nu este doar un simplu aranjament floral, ci o operă de artă creată pentru a aduce bucurie, eleganță și prospetime în viața dumneavoastră. Indiferent de momentul sau locul în care decideți să-l expuneți, acest buchet va rămâne mereu un punct focal impresionant și o dovadă a frumuseții atemporale.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 2 x 25 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar