Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Sfera 14 cm din burete umed pentru flori set 2 buc

În stoc
2193
30.00lei
Descriere
Produsul "Sfera 14 cm din burete umed pentru flori" este o alegere excelentă pentru pasionații de aranjamente florale. Această sferă din burete umed de înaltă calitate oferă un mediu optim pentru aranjamentele tale florale preferate. Cu un diametru de 14 cm, această sferă îți oferă suficient spațiu pentru a crea buchete și compoziții florale impresionante.
Buretele umed din care este confecționată sfera asigură o hidratare optimă a florilor, menținându-le proaspete și înfrumusețate pentru o perioadă mai lungă de timp. De asemenea, buretele asigură o fixare sigură a florilor în aranjament, permițându-ți să creezi designuri complexe și stabile.
Indiferent dacă ești un florist profesionist sau pur și simplu un iubitor de flori pasionat de aranjamente decorative, această sferă din burete umed este un instrument esențial în trusa ta de lucru. Poți folosi sfera pentru a crea buchete impresionante pentru evenimente speciale precum nunți, petreceri sau ceremonii, sau pentru a adăuga o notă de eleganță și frumusețe aranjamentelor florale din casa ta.
Cu ajutorul acestei sfere din burete umed, poți da viață ideilor tale creative și poți transforma florile în adevărate opere de artă. Buretele umed oferă o sursă constantă de hidratare pentru florile tale preferate, menținându-le aspectul proaspăt și vibrant pentru o perioadă îndelungată.
Sfera 14 cm din burete umed pentru flori este ușor de utilizat și se integrează perfect în orice tip de aranjament floral. Poți insera cu ușurință tulpinile florilor în burete, asigurându-te că acestea sunt bine fixate și au acces la apa necesară. De asemenea, sfera este durabilă și rezistentă, oferindu-ți încredere că aranjamentele tale vor rămâne impecabile pe parcursul evenimentelor sau timp îndelungat.
Indiferent de nivelul tău de experiență în domeniul aranjamentelor florale, sfera 14 cm din burete umed pentru flori este un instrument de neprețuit care îți va permite să-ți exprimi creativitatea și să realizezi aranjamente impresionante. Adaugă această sferă în trusa ta de aranjamente florale și transformă fiecare buchet într-o adevărată operă de artă florală.
Dimensiuni: 140 mm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar