Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Sfera 30 cm din burete umed pentru flori

În stoc
2197
54.00lei
Descriere
Sfera de 30 cm din burete umed pentru flori este un produs inovator conceput special pentru a crea aranjamente florale spectaculoase. Această sferă de burete umed oferă o bază ideală pentru flori, permițându-vă să creați aranjamente pline de viață și culoare.
Cu diametrul său generos de 30 cm, sfera oferă suficient spațiu pentru a insera o varietate de flori și frunze. Buretele umed reține apa și hrănitorii pentru plante, menținându-le proaspete și hidratate pentru o perioadă mai lungă de timp. Acest lucru este deosebit de util pentru aranjamentele florale care necesită o hidratare constantă pentru a-și păstra frumusețea și prospețimea.
Indiferent dacă sunteți un profesionist în domeniul aranjamentelor florale sau un pasionat al grădinăritului, sfera de 30 cm din burete umed pentru flori este un instrument indispensabil pentru a aduce frumusețea naturii în locuința sau evenimentul dvs. Decorarea mesei festive, crearea unui buchet de nuntă impresionant sau pregătirea unui cadou floral memorabil devin acum mai ușoare și mai pline de creativitate cu ajutorul acestei sfere de burete umed. Sfera de 30 cm din burete umed pentru flori este alegerea perfectă pentru cei care doresc să creeze aranjamente florale elegante și proaspete. Adăugați o notă de frumusețe și rafinament evenimentelor dvs. cu ajutorul acestui produs inovator și transformați-vă ideile în realitate.
Dimensiuni: 300 mm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar