Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Sfera burete 20 cm din burete sec pentru flori artificiale sau plante uscate set 2 buc

În stoc
2293
74.00lei
Descriere
Sfera burete 20 cm din burete sec pentru flori artificiale sau plante uscate este un produs ideal pentru a crea aranjamente florale cu flori artificiale deosebite. Această sferă de burete de înaltă calitate are un diametru de 20 de centimetri, oferind suficient spațiu pentru a dispune și fixa armonios flori artificiale sau plante uscate.Datorită compoziției sale speciale, acest burete sec este perfect pentru a susține și menține stabile aranjamentele florale. Indiferent dacă doriți să creați buchete sofisticate, aranjamente pentru nunți sau decoruri pentru evenimente speciale, Sfera burete 20 cm din burete sec este alegerea perfectă.Cu această sferă de burete, puteți da frâu liber creativității dvs. și puteți crea aranjamente florale spectaculoase. Adăugați flori artificiale vibrante și plante uscate interesante pentru a obține un aspect natural și fermecător.Indiferent de ocazie, acest burete sec vă va ajuta să realizați aranjamente florale deosebite. Puteți utiliza sfera de burete pentru a crea buchete elegante și sofisticate pentru ziua de naștere a unei persoane dragi sau pentru a decora cu gust interiorul locuinței sau biroului dvs.Fiind un produs de calitate superioară, Sfera burete 20 cm din burete sec este durabilă și rezistentă. Aceasta asigură că aranjamentele florale pe care le creați vor rezista în timp și vor păstra frumusețea lor de-a lungul timpului.
Sfera burete 20 cm din burete sec pentru flori artificiale sau plante uscate este un instrument indispensabil pentru florarii, designeri de evenimente și oricine iubește să-și exprime creativitatea prin intermediul florilor artificiale. Achiziționați acum acest produs și transformați-vă ideile în realitate cu ajutorul acestui burete sec de înaltă calitate!
Dimensiuni: 200 mm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar