Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Sfera polistiren 18 cm pentru aranjamente florale

În stoc
44202
7.70lei
Descriere
Sfera de polistiren cu diametrul de 18 cm, special concepută pentru realizarea de spectaculoase aranjamente florale, reprezintă o alegere inovatoare și versatilă pentru cei pasionați de arta floristică și decorativă. Această sferă de polistiren este un instrument esențial pentru a transforma simpla aranjare florală într-o creație remarcabilă și impresionantă.
Datorită dimensiunilor sale generoase, sfera de polistiren cu diametrul de 18 cm oferă o suprafață expansivă pe care puteți dispune cu ușurință o varietate de flori, plante și elemente decorative. Fie că vă doriți să creați aranjamente florale pentru evenimente speciale, nunți, petreceri sau pur și simplu să decorați elegant interiorul casei sau al spațiilor comerciale, această sferă de polistiren este partenerul ideal în procesul creativ.
Textura sa netedă și ușoară facilitează aplicarea florilor și a accesoriilor, permițându-vă să experimentați cu diferite stiluri și design-uri. Datorită rezistenței și durabilității polistirenului, aranjamentele florale create pe această sferă vor rămâne intacte și impresionante pentru o perioadă îndelungată de timp, fără să își piardă din frumusețe sau din impactul vizual.
De asemenea, sfera de polistiren este ușor de manipulat și de transportat, permițându-vă să vă creați aranjamentele florale chiar și în locații exterioare sau în spații mai mari. Indiferent dacă sunteți un profesionist cu experiență în domeniul aranjamentelor florale sau doar începeți să explorați această artă minunată, sfera de polistiren vă oferă un mediu propice pentru a vă exprima creativitatea și a obține rezultate uluitoare.
În concluzie, sfera de polistiren cu diametrul de 18 cm pentru aranjamente florale este o unealtă esențială pentru orice pasionat de frumusețea florilor și design-ului. Cu ajutorul acestei sfere inovatoare, puteți transforma simpla aranjare florală într-o capodoperă vizuală, captivantă și memorabilă, indiferent de ocazia sau spațiul în care decideți să o utilizați.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 18  cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar