Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Ursuleti polistiren color+bat pentru aranjamente florale set 12 buc

În stoc
44786
33.00lei
Descriere
Ești în căutarea acelui element special care să aducă o notă de farmec și rafinament aranjamentelor tale florale? Ei bine, căutarea ta s-ar putea să fi luat sfârșit odată cu Setul nostru excepțional de 12 bucăți Ursuleți din Polistiren Colorați + Băț, creați cu grijă pentru a adăuga o doză subtilă de eleganță și bucurie fiecărei creații florale!
Aranjamentele florale sunt mai mult decât simple compoziții de flori; sunt expresii artistice ale frumuseții naturii și creativității umane. Cu toate acestea, adesea simțim că ceva lipsește, ceva care să transforme aranjamentul într-o operă cu adevărat remarcabilă. Aici intervine Setul nostru de Ursuleți din Polistiren Colorați + Băț, cu misiunea sa de a da viață și strălucire aranjamentelor tale florale.
Fiecare set conține nu mai puțin de 12 adorabili Ursuleți din Polistiren Colorați, fiecare cu o nuanță unică și atrăgătoare. Formele lor jucăușe și culorile vibrante adaugă un element ludic și o notă de inedit aranjamentelor tale. Imaginează-ți cât de uimitor vor arăta acești mici ursuleți printre trandafiri, lalele sau alte flori preferate, aducând cu ei o bucurie subtilă și o poveste magică.
Dar nu e tot! Fiecare Ursuleț vine cu un băț special, conceput să fie inserat cu ușurință în compoziția ta florală. Acest băț asigură stabilitatea ursulețului în aranjament, permițându-ți să-l plasezi în diverse poziții fără să-ți faci griji că ar putea să cadă sau să-și piardă din farmec. Bățul, confecționat cu atenție pentru detalii și durabilitate, se îmbină perfect cu atmosfera primitoare și bucolică a aranjamentelor florale.
Cu Setul nostru de 12 bucăți Ursuleți din Polistiren Colorați + Băț, nu doar că vei aduce un plus de strălucire creațiilor tale florale, dar vei transmite și o poveste, vei crea o experiență vizuală și emoțională pentru cei care vor admira aranjamentele tale. Fie că îi dăruiești cuiva special un buchet cu un ursuleț adorabil, sau îi folosești în decorul unui eveniment important, impactul lor este garantat să fie profund și memorabil.
Încheie călătoria ta în lumea fascinantă a aranjamentelor florale, explorând potențialul creativ pe care Setul nostru de Ursuleți din Polistiren Colorați + Băț îl aduce în universul tău artistic. Transformă florile în opere de artă cu o simplă adăugare - acești ursuleți fermecători și bățurile lor elegante. Oferă-ți posibilitatea de a crea momente magice și de a face ca fiecare floare să spună o poveste captivantă!
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni:7 x 17 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar