Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Vas ceramica model craciun pentru aranjamente florale

În stoc
44771
23.00lei
Descriere
Vasul ceramic model Crăciun pentru aranjamente florale este o piesă distinctivă și elegantă, perfectă pentru a aduce o notă festivă și plină de farmec în decorul tău de Crăciun. Cu un design specific temei Crăciunului, acest vas ceramic adaugă un strop de magie și rafinament oricărei compoziții florale.
Aranjamentele florale de Crăciun au devenit o tradiție îndrăgită în decorarea casei pentru sărbătorile de iarnă. Cu Vasul ceramic model Crăciun, vei putea crea aranjamente florale cu adevărat remarcabile. Este o alegere perfectă pentru a aduce atmosfera magică a Crăciunului în casa ta sau pentru a oferi un cadou special cu ocazia sărbătorilor.
Acest vas de ceramică, realizat cu măiestrie, prezintă elemente specifice Crăciunului, precum brăduții, globurile, steluțele și clopoțeii, care aduc aminte de spiritul festiv al sezonului. Culorile calde și strălucitoare completează tematica Crăciunului, astfel încât vasul este ideal pentru a accentua frumusețea și prospețimea aranjamentelor florale.
Materialele de cea mai înaltă calitate au fost folosite în crearea acestui vas ceramic, asigurându-se că este durabil și rezistent la uzură. De asemenea, vasul este ușor de întreținut, ceea ce îl face o alegere practică pentru a îmbogăți orice spațiu cu eleganță și stil.
Folosind Vasul ceramic model Crăciun pentru aranjamente florale, poți să-ți exprimi creativitatea și să creezi aranjamente florale unice pentru masa festivă de Crăciun, pentru bufetul de deserturi sau pentru decorarea ferestrei tale. Cu acest vas, poți să-ți arăți abilitățile de decorator și să impresionezi invitații cu o atmosferă festivă și plină de farmec.
Încheiând, Vasul ceramic model Crăciun este un element esențial pentru orice iubitor de Crăciun și flori. Cu acest vas, vei aduce un plus de frumusețe și eleganță în decorul tău de sărbătoare și vei crea amintiri de neuitat cu familia și prietenii. Este un produs de calitate superioară, care te va însoți de-a lungul multor sezoane de Crăciun și va fi mereu o piesă centrală în decorul tău festiv. Alege să adaugi o notă specială Crăciunului tău cu Vasul ceramic model Crăciun pentru aranjamente florale.
Vase si ghivece din ceramica si sticla.
Dimensiuni 14 x 13: cm
 
 

 

COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar