Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Vas ceramica pentru aranjamente florale

În stoc
44793
14.00lei
Descriere
În căutarea unei soluții inovatoare și frumoase pentru a sublinia frumusețea naturii în locuința dvs.? Ei bine, Vasul nostru ceramic pentru aranjamente florale este alegerea perfectă pentru a vă transforma spațiul într-un colț rafinat al naturii! Inspirat de eleganță și designul practic, acest vas este conceput pentru a vă ajuta să creați aranjamente florale impresionante.Fabricat cu măiestrie din ceramică de calitate superioară, Vasul pentru aranjamente florale este o piesă de artă în sine, aducând în prim-plan estetica sofisticată. Forma sa ergonomică și contururile grațioase nu numai că încântă ochiul, ci permit și o manipulare ușoară și confortabilă a aranjamentelor florale. Fie că doriți să creați buchete impresionante sau să experimentați cu aranjamente florale mai mici, acest vas este partenerul perfect pentru exprimarea creativității dvs. în plină libertate.Un alt aspect remarcabil al acestui vas este rezistența sa remarcabilă și durabilitatea pe termen lung. Indiferent de tipul de flori și plante pe care le alegeți, vasul nostru ceramic va rezista cu brio testului timpului, menținându-și frumusețea și strălucirea inițială. Cu un proces de producție atent supravegheat, asigurăm că fiecare vas care părăsește atelierul nostru este perfect calibrat și verificat pentru a vă oferi o experiență autentică și de neuitat în utilizarea acestuia.Vă oferim un produs care depășește limitele funcționalității obișnuite a unui vas pentru aranjamente florale. Noi vedem acest produs ca fiind o piesă decorativă de excepție, care poate deveni centrul de atracție al oricărui spațiu de living, dormitor, hol sau chiar birou. Atunci când nu este folosit pentru aranjamente florale, vasul ceramic se transformă într-o statuetă artistică ce poate adăuga farmecul artistic în orice ambianță.Cu dragoste și atenție, vă punem la dispoziție acest Vas ceramic pentru aranjamente florale, în speranța că veți găsi în el nu doar un recipient funcțional, ci un element unic, plin de eleganță și stil. Încântați-vă vizitatorii și vă bucurați de frumusețea naturii adusă în casele voastre cu acest vas deosebit! Optați pentru o viață plină de prospătățe și armonie, iar Vasul pentru aranjamente florale va fi acel detaliu special ce va face diferența în experiența dvs. de zi cu zi.
Vase si ghivece din ceramica si sticla.
Dimensiuni:13 x 13 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar