Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Bucati scoarta+muschi artificial pentru aranjamente florale

În stoc
4067
13.00lei
Descriere
Produsul denumit "Bucăți scoarță + mușchi artificial pentru aranjamente florale" reprezintă o alegere excepțională pentru toți cei pasionați de arta aranjamentelor florale și care doresc să aducă o notă autentică și naturală creațiilor lor florale. Acest produs inovator a fost creat cu grijă și atenție la detalii, pentru a oferi o soluție versatilă și estetică în procesul de aranjare a florilor.Atunci când vine vorba de aranjamente florale, fiecare detaliu contează. Bucățile de scoarță și mușchiul artificial incluse în acest set sunt atent selecționate pentru a recrea cu fidelitate texturile și culorile naturale. Scoarța adaugă o notă rustică și autentică, aducând un aer natural și sălbatic aranjamentelor tale. Pe de altă parte, mușchiul artificial conferă prospetime și vitalitate compozițiilor florale, emulând aspectul proaspăt și vibrant al naturii.
Un avantaj semnificativ al acestui produs constă în versatilitatea sa. Bucățile de scoarță și mușchiul artificial pot fi utilizate într-o varietate largă de moduri în procesul de aranjare florală. Poți opta să le folosești ca bază pentru a susține și evidenția florile, adăugând adâncime și complexitate aranjamentelor tale. De asemenea, le poți integra în jurul tulpinilor florale pentru a crea un aspect mai natural și autentic.
Deoarece natura artificială a acestor elemente elimină preocupările legate de întreținere și durabilitate, poți crea aranjamente florale care să dureze mult timp fără a se deteriora. Acest aspect este deosebit de benefic în contextul evenimentelor speciale, cum ar fi nunți, petreceri sau expoziții, unde aranjamentele florale trebuie să arate impecabil pe parcursul întregii evenimente.
În concluzie, "Bucăți scoarță + mușchi artificial pentru aranjamente florale" este mai mult decât un simplu set de elemente decorative - este o sursă de inspirație pentru toți cei interesați de arta aranjamentelor florale. Prin utilizarea acestor elemente ingenioase, poți da viață creativității tale și poți aduce natura în propriile tale creații, indiferent de ocazie sau locație.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 17 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar