Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Bucati scoarta natur pentru aranjamente florale

În stoc
8078
17.00lei
Descriere
Bucăți de scoarță naturală pentru aranjamente florale este un produs excepțional conceput pentru a adăuga un plus de frumusețe și eleganță compozițiilor florale. Aceste bucăți de scoarță sunt realizate din materiale naturale de cea mai înaltă calitate, astfel încât să ofere o textură și un aspect autentic și plin de farmec.Aranjamentele florale devin cu adevărat spectaculoase atunci când sunt îmbogățite cu aceste bucăți de scoarță naturală. Fie că doriți să creați un aranjament floral pentru un eveniment special, o nuntă, o petrecere sau chiar pentru a decora interiorul casei dumneavoastră, aceste bucăți de scoarță vor adăuga o notă de originalitate și rafinament.Puteți să vă jucați cu aceste bucăți de scoarță pentru a crea compoziții florale unice și impresionante. Folosiți-le ca bază pentru a amplasa cu grijă flori delicate, precum trandafiri, lalele sau orhidee elegante. De asemenea, puteți încorpora frunze verzi, creând un contrast vizual și adăugând dimensiune aranjamentelor dumneavoastră.Textura aspră și aspectul rustic al acestor bucăți de scoarță naturală vor aduce un sentiment de natură și autenticitate în orice spațiu în care sunt plasate aranjamentele florale. Acestea vor aduce un strop de prospețime și vor adăuga o notă de farmec în orice colț al camerei.Fie că sunteți un profesionist în domeniul floristic sau un amator pasionat, bucățile de scoarță naturală pentru aranjamente florale sunt un element esențial pentru a vă transforma creațiile florale în opere de artă. Acestea pot fi utilizate în aranjamentele de masă, buchete de flori, coroane florale sau chiar în decorarea exterioară, pentru a aduce natura mai aproape de dumneavoastră.
Alegeți bucățile de scoarță naturală pentru aranjamente florale și veți transforma fiecare eveniment sau spațiu într-un loc plin de frumusețe și armonie. Bucurați-vă de prospețimea și farmecul acestor bucăți de scoarță și creați aranjamente florale remarcabile, care vor impresiona și vor aduce bucurie oricărui privitor.
Dimensiuni:5 - 10 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar