Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet 3 fire bujori din flori artificiale color

În stoc
3123
28.00lei
Descriere
Bucurați-vă de o frumusețe fără efort cu Buchetul nostru cu 3 Fire de Bujori confecționat cu migală din Flori Artificiale de cea mai înaltă calitate. Acest buchet rafinat și sofisticat aduce o notă de eleganță în orice încăpere și este perfect pentru a ilumina atmosfera într-un mod uimitor.Fiecare bujor este atent realizat pentru a capta fiecare detaliu delicat al petalelor și al frunzelor, oferindu-vă o replică autentică a frumuseții naturale, dar cu avantajele durabilității și culorilor vibrant-colorate. Alegând această minunată piesă de artă florală, vă veți putea bucura de farmecul bujorilor pe tot parcursul anului, indiferent de sezon sau climă.Aranjamentele florale au întotdeauna puterea de a transforma spațiile într-un mod cu totul unic. Acest Buchet cu 3 Fire de Bujori din Flori Artificiale nu face excepție, fiind un exemplu perfect de echilibru și frumusețe impecabilă. Cu culorile sale vii și luminoase, bujorii artificiali vor atrage privirile și vor îmbogăți orice colț al casei sau al biroului.Indiferent dacă îl așezați pe o masă de cafea elegantă sau pe o masă de banchet splendidă, acest buchet va adăuga o notă de rafinament și stil. Fiecare detaliu, de la petalele delicate până la tulpinile bine conturate, este creat cu grijă pentru a vă oferi o experiență vizuală inegalabilă.
Aveți libertatea de a vă exprima creativitatea și de a vă personaliza spațiul cu această bijuterie florală. Bujorii sunt montați pe tulpini flexibile, permițându-vă să reglați forma și aranjamentul buchetului în funcție de preferințele dvs. Fie că doriți să creați un aspect plin de farmec dezordonat sau o compoziție simetrică și ordonată, această piesă de artă vă oferă libertatea de a modela estetica după cum doriți.
Încheiând, Buchetul cu 3 Fire de Bujori din Flori Artificiale este nu doar o simplă piesă decorativă, ci o declarație a eleganței și frumuseții atemporale. Fiind rezistent în timp și uimitor de realist în aspect, acest buchet este investiția perfectă pentru a aduce bucurie și rafinament în viața dvs. sau pentru a oferi un cadou special cu semnificație profundă.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 10 x 30 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar