Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Buchet 5 fire bobite artificiale color

În stoc
3124
29.00lei

Dacă sunteți în căutarea acelui element special care să aducă o notă distinctă și frumusețe în aranjamentele florale, atunci Buchetul nostru cu 5 Fire de Bobițe Artificiale Colorate este alegerea perfectă pentru dvs. Cu o atenție deosebită la detalii și un design meticulos gândit, acest buchet adaugă o eleganță subtilă și un farmec vizual impresionant oricăror evenimente sau spații în care este amplasat.
Fiecare bob de floare artificială din acest buchet a fost creat cu grijă, pentru a reproduce cu fidelitate frumusețea florilor naturale. Textura petalelor, nuanțele vibrante și forma generală a fiecărui bob au fost realizate cu o precizie remarcabilă, conferindu-le un aspect autentic și captivant. Aceste bobițe artificiale aduc o notă de prospețime care rezistă în timp, fără a se ofili sau a-și pierde culoarea și frumusețea inițială.
Ideal pentru a fi inclus în aranjamente florale pentru nuntă, petreceri, evenimente corporate sau decorul de interior al locuinței dumneavoastră, Buchetul cu 5 Fire de Bobițe Artificiale Colorate este versatil și ușor de integrat în diverse tematici sau stiluri decorative. Fie că doriți să adăugați un strop de culoare și vitalitate într-un spațiu monoton sau să completați eleganța unei atmosfere sofisticate, acest buchet va deveni cu siguranță punctul central al atenției.
Oferindu-vă posibilitatea de a vă bucura de frumusețea florilor în toată splendoarea lor, fără a fi nevoie să vă îngrijorați de întreținere constantă, Buchetul cu 5 Fire de Bobițe Artificiale Colorate este investiția perfectă în decor. Materialele de înaltă calitate folosite în realizarea acestui buchet conferă rezistență și durabilitate, astfel încât să vă bucurați de farmecul său de-a lungul anilor.
Transformați fiecare moment într-o experiență vizuală memorabilă cu ajutorul Buchetului nostru cu 5 Fire de Bobițe Artificiale Colorate, și creați aranjamente florale care vor rămâne în memoria tuturor celor care le vor admira. Alegeți frumusețea fără efort, alegând acest buchet de excepție pentru toate nevoile dvs. de decor.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 28 cm
 
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar