Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet 6 trandafiri din flori artificiale

În stoc
4043
17.00lei
Descriere
Dacă sunteți în căutarea unei modalități rafinate de a aduce frumusețea florilor în viața dvs. sau în viața celor dragi, atunci nu căutați mai departe! Prezentăm cu mândrie buchetul nostru excepțional intitulat "6 Trandafiri din Flori Artificiale". Acest buchet deosebit reprezintă o alegere perfectă pentru cei care doresc să aducă eleganța și farmecul naturii în locuințe, fără a compromite prospetimea și frumusețea.
Fiecare trandafir din acest buchet a fost meticulos recreat cu detalii uluitoare și o similitudine uimitoare cu trandafirii proaspeți. Fiecare petală este desăvârșită în aspectul său, reproducând cu fidelitate textura și nuanțele variate ale unui trandafir autentic. Alegerea cu grijă a culorilor și gradul de detaliu conferă acestor flori artificiale un aspect uluitor de realist, ceea ce le face o alegere ideală pentru a adăuga o notă de rafinament în orice încăpere.Indiferent de ocazie - de la aniversări și zile de naștere până la jubilee-uri sau chiar simple surprize romantice - buchetul "6 Trandafiri din Flori Artificiale" este alegerea ideală pentru a transmite sentimente profunde și a împărtăși frumusețea cu cei dragi. Aceste flori artificiale nu doar că nu se demodează sau se ofilesc, dar ele rămân mereu proaspete și strălucitoare, transformând fiecare moment într-unul de neuitat.
Nu doar că acest buchet este o alegere perfectă pentru a decora spațiile interioare, dar este și un simbol al rafinamentului și gustului impecabil. Fiecare buchet este aranjat cu grijă de către experții noștri în aranjamente florale, care pun accent pe armonie, proporție și estetică. Fiecare element al acestui buchet este gândit pentru a crea un ansamblu armonios care să capteze atenția și să trezească emoții.
Încheiem prin a sublinia că buchetul "6 Trandafiri din Flori Artificiale" este mult mai mult decât un simplu aranjament floral. Este o operă de artă florală care îmbină măiestria umană cu frumusețea naturii. Este expresia pasiunii noastre pentru frumos și dorința de a aduce zâmbete pe fețele celor din jur. Așadar, permiteți acestor trandafiri artificiali să vă însoțească în călătoria dvs. de a împărtăși bucuria, iubirea și frumusețea într-un mod cu totul unic și memorabil.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 7 x 25 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar