Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Buchet 7 panselute din flori artificiale

În stoc
3956
12.00lei

Buchetul "Aromă Luminată a Primăverii" compus dintr-o selectă colecție de șapte panseluțe fermecătoare, realizate cu măiestrie din cele mai fine materiale artificiale de înaltă calitate, este cu adevărat o operă de artă florală care aduce farmecul naturii în orice spațiu. Acest buchet elegant reprezintă culminarea iscusinței artizanale și pasiunea pentru detalii fine.Fiecare panseluță în acest buchet este meticulos proiectată pentru a captura cu fidelitate esența florilor autentice, în timp ce paleta lor cromatică vibrantă și petalele delicate aduc o notă subtilă de rafinament și eleganță. Fiecare floare este atent dispusă în aranjamentul floral pentru a crea o armonie vizuală perfectă, emanând prospețime și vitalitate."Buchetul Aromă Luminată a Primăverii" nu este doar o simplă colecție de flori artificiale, ci o expresie a iubirii pentru natură în toată splendoarea sa. Fiecare panseluță îmbină măiestria tehnică cu pasiunea pentru frumusețea naturală, rezultând într-un buchet care durează în timp și nu necesită niciun fel de întreținere.
Acest aranjament floral se potrivește perfect ca piesă centrală în diverse evenimente și împrejurări, de la nunți și aniversări până la decorarea elegantă a spațiilor interioare. Fiind realizat din materiale durabile și de calitate superioară, buchetul va păstra strălucirea sa timp îndelungat, fără să-și piardă forma sau intensitatea culorilor.Pregătiți-vă să vă lăsați captivați de splendoarea acestui buchet excepțional, să aduceți primăvara în inima și în decorul casei dumneavoastră fără niciun efort și să vă bucurați de frumusețea sa de neegalat în fiecare zi. "Aromă Luminată a Primăverii" vă invită să experimentați bucuria eternă a florilor într-o formă artistică inovatoare și de cea mai înaltă calitate.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 7 x 32 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar