Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Buchet bujori si hortensie din flori artificiale

În stoc
3821
20.00lei

Buchetul "Bujori și Hortensie din flori artificiale" reprezintă o alegere perfectă pentru cei care doresc să aducă frumusețea naturii în interiorul locuințelor lor fără a se baza pe flori proaspete. Acest buchet excepțional este creat cu migală și atenție la detalii, pentru a captura esența și eleganța florilor naturale, dar cu avantajul durabilității și prospetimii nelimitate.
Fiecare element al acestui buchet este meticulos realizat, astfel încât să redea forma, textura și culoarea autentică a bujorilor și hortensielor. Petalele delicate și frunzele fine sunt create folosind materiale de înaltă calitate, astfel încât să ofere o senzație plăcută la atingere și o priveliște realistă din orice unghi.
Acest buchet nu este doar o simplă combinație de flori artificiale, ci o veritabilă operă de artă florală. Fiecare floare este atent selectată și aranjată pentru a crea o compoziție armonioasă și plină de farmec. Fie că este plasat într-un vas elegant pe masă, pe o comodă sau într-un colț special al casei, acest buchet va aduce o notă distinctă de eleganță și rafinament.
Indiferent de sezon sau de condițiile de lumină din încăpere, acest buchet va păstra întotdeauna prospețimea sa inițială, fără a necesita întreținere constantă sau înlocuirea florilor murite. Astfel, veți putea bucura de frumusețea acestor flori deosebite timp îndelungat, fără a vă face griji cu privire la schimbarea apei sau tăierea tijelor.
Buchetul "Bujori și Hortensie din flori artificiale" nu este doar o soluție decorativă, ci și o investiție în frumusețea durabilă a casei dvs. Fie că doriți să îl oferiți cadou unei persoane dragi sau să vă răsfățați propriul spațiu, acest buchet va aduce cu sine eleganță, naturalețe și farmec atemporale. Optați pentru rafinamentul și calitatea acestui buchet și transformați-vă locuința într-un sanctuar al frumuseții florale fără efort!
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 20 x 13 cm
 
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar