Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet floarea soarelui artificiala

În stoc
3000
20.00lei
Descriere
Buchetul nostru de flori artificiale cu floarea soarelui este o alegere perfectă pentru a adăuga o notă vibrantă și proaspătă în orice spațiu. Dacă ești în căutarea unui aranjament floral impresionant și fără efort, atunci acest buchet este soluția ideală. Creat cu migală și atenție la detalii, acest aranjament floral îmbină perfect farmecul naturii cu avantajele practicității florilor artificiale.Fiecare floare din buchetul nostru este realizată cu grijă pentru a reda în mod autentic textura și forma petalelor de floarea soarelui. De la nuanțele vii ale florilor până la aspectul lor realist, vei fi uimit de calitatea și realismul acestor flori artificiale.Indiferent de ocazie, buchetul nostru cu floarea soarelui artificială aduce un strop de soare și fericire în casa ta, biroul tău sau orice alt loc pe care dorești să-l transformi într-un spațiu plin de frumusețe. Cu o înfățișare proaspătă și o eleganță atemporală, acest buchet de flori artificiale este potrivit pentru orice eveniment, de la nunți și aniversări până la decorul zilnic al locuinței tale.Un alt avantaj major al florilor artificiale este durabilitatea lor de lungă durată. În timp ce florile proaspete trec repede, buchetul nostru cu floarea soarelui artificială rămâne proaspăt și plin de culoare an de an, fără a necesita întreținere specială sau apă. Astfel, economisești timp și bani, având totodată parte de un decor minunat și încântător.Alegând acest buchet de flori artificiale, te bucuri de toate avantajele frumuseții naturale a florilor de soare, fără îngrijorarea de a le înlocui sau de a le menține în viață. În plus, poți bucura de aspectul acestor flori de-a lungul întregului an, indiferent de sezon sau condiții climatice.Buchetul nostru de flori artificiale cu floarea soarelui este nu doar o piesă decorativă, ci și o declarație a stilului tău unic și rafinat. Cu flori atent selecționate și prezentate într-un aranjament artistic, acest buchet adaugă o notă distinctă de eleganță și rafinament oricărui mediu.
În concluzie, Buchetul floarea soarelui artificială este alegerea perfectă pentru cei ce doresc să aducă natura în spațiile lor cu un strop de originalitate și autenticitate. Prin combinația sa inedită de frumusețe naturală și practicitate, acest aranjament floral va încânta privirile și inimile celor din jur și va transforma orice loc într-un colț de rai plin de culoare și bucurie.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni:  10 x 25 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar