Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet ghinda artificiala pentru aranjamente florale set 12 buc

În stoc
44925
7.00lei
Descriere
Buchetul de ghinde artificială pentru aranjamente florale în set de 12 bucăți - O alegere elegantă pentru a aduce o notă naturală și rafinată în orice decor. Aranjamentele florale reprezintă arta de a crea compoziții vizuale pline de farmec și bucurie, iar acest set de 12 bucăți de buchete de ghinde artificiale aduce o dimensiune nouă și interesantă în lumea aranjamentelor florale. Cu o atenție meticuloasă la detalii și o imitare remarcabilă a texturii și culorii ghindelor naturale, aceste buchete artificiale sunt concepute pentru a sublinia frumusețea aranjamentelor florale într-un mod inovator.Fie că doriți să decorați spațiul interior al casei dumneavoastră, să adăugați o notă de eleganță într-un eveniment special sau să creați decoruri impresionante pentru diverse ocazii, acest set de buchete de ghinde artificiale este alegerea perfectă. Fiecare buchet conține 12 ghinde artificiale excepțional realizate, plasate într-o varietate de poziții și unghiuri, pentru a permite libertatea creativității dumneavoastră în aranjamentele florale.Materialul de calitate superioară folosit în realizarea acestor ghinde artificiale conferă o durabilitate remarcabilă și o senzație autentică la atingere. Culoarea caldă a ghindelor adaugă căldură și confort vizual, completând perfect paleta de culori a aranjamentelor florale. Fiecare detaliu, de la textura fină a cojilor de ghindă până la nuanțele subtile ale pielii, este fidel recreat pentru a oferi o experiență vizuală și tactilă deosebită.Experimentați libertatea de a crea aranjamente florale impresionante, care să îmbine frumusețea naturală a florilor cu eleganța discretă a ghindelor artificiale. Fiind un set de 12 bucăți, veți avea suficiente resurse pentru a da viață imaginilor florale unice de fiecare dată. Transformați spațiul dumneavoastră într-un colț de natură cu aceste buchete de ghinde artificiale și bucurați-vă de admirația prietenilor și invitaților pentru gustul dumneavoastră sofisticat în decor.
Alegeți buchetul de ghinde artificială pentru aranjamente florale în set de 12 bucăți și adăugați un element inovator și atrăgător în arsenalul dumneavoastră de decoruri. Imitația incredibil de realistă a ghindelor și versatilitatea acestor buchete vă vor permite să vă exprimați creativitatea în cel mai frumos mod posibil.
Dimensiuni   12 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar