Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet hortensie din flori artificiale

În stoc
3203
11.00lei
Descriere
În căutarea acelui element distinctiv care să transforme spațiul tău într-o oază de rafinament și farmec? Acest Buchet de Hortensii din flori artificiale este alegerea ideală pentru tine! Realizat cu o măiestrie deosebită, fiecare floare este atent modelată pentru a reda cu fidelitate textura și forma naturală a hortensiilor.Acest buchet rafinat aduce cu sine farmecul etern al florilor, fără grija întreținerii regulate. Fie că îl așezi în livingul tău, în birou sau în orice alt colț al casei tale, el va emana o eleganță subtilă și o frumusețe atemporală. Fiecare floare este meticulos concepută pentru a părea la fel de proaspătă ca cea naturală, astfel încât prietenii și vizitatorii tăi vor fi uimiți de realismul acestui buchet.Aranjamentele florale au puterea de a transforma instantaneu atmosfera și starea de spirit a unui spațiu. Acest Buchet de Hortensii din flori artificiale aduce în prim-plan o combinație armonioasă de culori și detalii subtile. Fiecare petală și fiecare nuanță a florilor artificiale este aleasă cu grijă pentru a crea un aspect vizual autentic și impresionant.Indiferent dacă îl dorești ca element central al mesei festive sau ca punct focal al camerei tale, acest Buchet de Hortensii din flori artificiale va captura privirile și va stârni admirația tuturor celor care îl vor vedea. Detaliile fine și designul sofisticat subliniază nivelul înalt de calitate pe care îl reprezintă acest produs.Bucură-te de frumusețea naturii fără a te confrunta cu trecerea timpului și cu necesitatea de a înlocui constant florile. Acest Buchet de Hortensii din flori artificiale rămâne mereu proaspăt și strălucitor, gata să-ți încânte simțurile și să-ți aducă zâmbetul pe buze. Adaugă o notă de eleganță durabilă în viața ta cu acest superb buchet hortensie, care va trezi admirația tuturor prin splendoarea sa irezistibilă.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni:28 cm
 
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar