Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Buchet trandafiri din flori artificiale

În stoc
3064
11.50lei

Descoperă frumusețea atemporală a naturii prin intermediul acestui excepțional Buchet de Trandafiri confecționat cu măiestrie din flori artificiale de cea mai înaltă calitate. Fiecare trandafir este meticulos modelat pentru a părea cât mai autentic, capturând esența fiecărui petală și a fiecărei frunze într-o manieră ce te va uimi.Acest buchet reprezintă aranjamentul floral suprem, creat pentru a răspândi farmec și eleganță în fiecare colț al mediului tău. Indiferent dacă dorești să aduci un strop de frumusețe în interiorul casei tale, să împărtășești un dar ce va dăinui în timp sau să adaugi o notă distinctă evenimentelor speciale, acest buchet de trandafiri din flori artificiale este alegerea perfectă.Folosind tehnici avansate de fabricație, fiecare floare a acestui buchet este atent conturată pentru a reda nuanțele, texturile și formele trandafirilor naturali. Astfel, vei experimenta magia florilor într-o formă durabilă, care nu se va ofili sau pierde din frumusețe în timp.
Aranjamentele florale au fost întotdeauna o modalitate elegantă de a aduce natura în interior și de a crea atmosfera dorită. Cu acest buchet rafinat de trandafiri din flori artificiale, poți adăuga acel strop de rafinament și stil în fiecare spațiu. Fie că îl plasezi pe masa din sufragerie, pe birou sau în zona de primire, acest buchet va atrage priviri admirative și va crea o impresie memorabilă.
În plus față de frumusețea lor incontestabilă, trandafirii din acest buchet nu necesită nicio îngrijire specială. Nu va trebui să te preocupi de udare, de expunerea la soare sau de înlocuirea lor regulată. Acești trandafiri vor păstra întreaga lor splendoare de-a lungul anilor, reprezentând o investiție în frumusețea pe termen lung.
Indiferent dacă îi alegi pentru tine sau pentru a încânta pe cineva drag, acest Buchet de Trandafiri din Flori Artificiale este mai mult decât un simplu aranjament floral - este o capodoperă artistică ce îmbină măiestria umană cu frumusețea naturală. Transformă fiecare zi într-o ocazie specială cu această expresie inegalabilă a naturii sub forma sa cea mai sublimă.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 2,5 x 30 cm
 
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar