Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet verdeata artificiala pentru aranjamente florale

În stoc
3790
9.50lei
Descriere
Buchetul de verdețuri artificiale pentru aranjamente florale reprezintă o alegere excepțională pentru cei care doresc să aducă frumusețea naturii în spațiile interioare fără a se baza pe plante vii. Acest buchet elegant de verdețuri artificiale a fost creat cu migală pentru a oferi o alternativă durabilă și încântătoare la aranjamentele florale tradiționale.
Cu o varietate de frunze de nuanțe și forme diferite, acest buchet de verdețuri artificiale aduce o notă vibrantă de viață în orice încăpere. Indiferent dacă este folosit pentru a decora o masă elegantă, pentru a adăuga prospețime unui birou sau pentru a completa atmosfera relaxantă a unei camere de zi, acest buchet rafinat este alegerea perfectă.
Aranjamentele florale sunt mereu un element central în decorul fiecărei ocazii speciale, de la nunți și petreceri la evenimente corporative sau întâlniri elegante. Cu toate acestea, întreținerea plantelor vii necesită timp și resurse considerabile. De aceea, buchetul de verdețuri artificiale este soluția ideală pentru a aduce eleganță și prospețime fără grija întreținerii regulate.
Realizat cu detalii remarcabile, fiecare frunză a buchetului este modelată cu atenție pentru a imita textura și forma frunzelor naturale. Culoarea vibrantă și aspectul autentic al acestor verdețuri artificiale creează iluzia perfectă a unei grădini proaspete în interiorul casei tale sau în spațiul tău de lucru.
Buchetul de verdețuri artificiale poate fi folosit într-o varietate de moduri creative. Poate deveni punctul focal al unei mese festive, poate adăuga eleganță unei vitrine sau poate deveni un cadou deosebit pentru cei care apreciază frumusețea naturii. Alegând acest buchet, vei aduce în viața ta un strop de verdeață care va rezista în timp, fără a-ți provoca griji legate de udat sau expunere la lumină solară.
Indiferent de stilul decorativ al casei tale sau de evenimentul planificat, buchetul de verdețuri artificiale pentru aranjamente florale este alegerea perfectă pentru a aduce eleganță și prospătime într-un mod durabil. Bucură-te de frumusețea plantelor fără efortul întreținerii regulate, optând pentru acest buchet impresionant, menit să încânte ochii și să încânte simțurile în orice împrejurare.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 30 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar