Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Camelii sapun pentru aranjamente florale set 36 buc

În stoc
44753
57.00lei

Camelii Sapun pentru Aranjamente Florale - Eleganță și Răsfăț în Fiecare Floare de Săpun
Căutați un mod unic și sofisticat de a aduce aranjamentele florale la un nivel superior? Camelii Sapun pentru Aranjamente Florale este răspunsul perfect! Aceste minunate flori de săpun reprezintă o combinație perfectă între frumusețea naturii și arta realizată manual, aducând eleganță și răsfăț în fiecare petală.
Datorită versatilității sale, Camelii Sapun pentru Aranjamente Florale poate fi integrat în diverse contexte și evenimente. Este perfect pentru a aduce eleganță și rafinament în nunți, botezuri, aniversări sau orice alt eveniment special. Fie că doriți să impresionați pe cineva drag sau să oferiți o surpriză deosebită prietenilor, aceste flori de săpun sunt cadoul ideal. Ele pot fi, de asemenea, o modalitate elegantă de a răsfăța și a impresiona colegii de birou sau clienții.
Fiecare floare de săpun Camelii este unică în felul său, datorită procesului meticulos de realizare manuală. Așadar, veți avea mereu certitudinea că aranjamentele dumneavoastră vor fi remarcabile și deosebite. Creativitatea și expertiza depuse în fiecare floare de săpun asigură că produsul final este o adevărată operă de artă.
Cu ajutorul Camelii Sapun pentru Aranjamente Florale, puteți crea compoziții florale impresionante și memorabile, care vor aduce un zâmbet de bucurie pe chipurile celor care le primesc. Adăugați o notă de eleganță și rafinament în viața dumneavoastră și în evenimentele speciale cu ajutorul acestor flori de săpun deosebite.
Descoperiți frumusețea unică a Camelii Sapun pentru Aranjamente Florale și transformați fiecare spațiu într-o grădină fermecătoare, plină de delicatețe și aromă florală.
Dimensiuni: 6 x 4,5 cm
 
 
 
 
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar