Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Carucioare color pentru aranjamente florale set 4 buc

În stoc
44408
8.50lei
Descriere
Carucioarele colorate pentru aranjamente florale, disponibile într-un set generos de 4 bucăți, reprezintă accesoriul esențial pentru pasionații de artă florală și evenimente speciale. Cu o atenție meticuloasă la detalii și un design ingenios, aceste carucioare sunt create pentru a da viață aranjamentelor florale într-un mod inovator și elegant.
Fie că sunteți un profesionist în domeniul aranjamentelor florale sau doar un amator entuziast, acest set de carucioare vă oferă posibilitatea de a crea compoziții spectaculoase, care vor impresiona cu siguranță orice privitor. Cu o gamă de culori vibrante și atrăgătoare, aceste carucioare adaugă un element vizual plin de farmec fiecărei creații florale.
Construite cu materiale de înaltă calitate, carucioarele sunt durabile și stabile, asigurând că aranjamentele dumneavoastră florale vor fi expuse în mod sigur și elegant. Designul ergonomic și mânerele comode facilitează transportul și manevrarea, permițându-vă să poziționați aranjamentele cu precizie și să le reorganizați cu ușurință.
Indiferent dacă pregătiți decoruri pentru nunți, petreceri corporate sau orice alt eveniment special, aceste carucioare colorate aduc un plus de creativitate și stil în fiecare detaliu al aranjamentelor florale. Cu ajutorul acestor carucioare versatile, puteți crea prezentări impresionante și captivante, care vor rămâne în memoria tuturor participanților.
Încheierea, carucioarele colorate pentru aranjamente florale din acest set de 4 bucăți sunt alegerea ideală pentru cei ce doresc să aducă un suflu nou de viață în arta florală. Cu un echilibru perfect între funcționalitate, design și estetică, aceste carucioare reprezintă instrumentele perfecte pentru a vă exprima creativitatea și a transforma fiecare eveniment într-o experiență vizuală impresionantă.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 2 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar