Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Celofan color pentru flori set 10 buc

În stoc
1C1008
7.70lei

Celofan color pentru flori este un produs inovator și de înaltă calitate, creat special pentru a îmbunătăți aspectul și longevitatea buchetelor tale preferate. Acest celofan de calitate superioară este conceput în mod special pentru a împacheta și proteja florile într-un mod elegant și atrăgător.Celofanul color pentru flori este ușor de utilizat și se poate tăia și ajusta cu ușurință în funcție de dimensiunea buchetului tău. Indiferent dacă vrei să împachetezi un buchet mic și delicat sau unul mare și impresionant, acest celofan se adaptează perfect nevoilor tale.
Folosit în mod corect, celofanul color pentru flori poate transforma un buchet obișnuit într-o adevărată operă de artă florală. Poți crea diverse stiluri și modele de ambalare, adăugând un plus de originalitate și creativitate aranjamentelor tale. De asemenea, este potrivit pentru orice ocazie - de la aniversări și nunți până la petreceri și evenimente speciale.
Pentru iubitorii de flori și pentru cei pasionați de aranjamente florale, celofanul color pentru flori este un instrument indispensabil. Acesta oferă o gamă largă de posibilități creative, permițându-ți să exprimi sentimentele și să creezi surprize memorabile pentru cei dragi.
În concluzie, celofanul color pentru flori este alegerea perfectă pentru a-ți aduce buchetele preferate la nivelul următor de frumusețe și eleganță. Descoperă acum bogăția de culori și posibilități pe care le oferă acest produs de înaltă calitate și transformă orice buchet într-o adevărată operă de artă florală.
Dimensiuni: 70 x 90 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar