Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cifra 6 din burete pentru flori

În stoc
2306
13.00lei
Descriere
Cifra 6 din burete pentru flori este alegerea perfectă pentru cei pasionați de aranjamente florale spectaculoase. Acest burete de calitate superioară permite o manipulare ușoară, oferind posibilitatea de a crea aranjamente florale unice și impresionante. Cu ajutorul cifrei 6 din burete, veți aduce în viață aranjamente florale sofisticate, potrivite pentru orice ocazie specială. Experimentați libertatea creativității fără limite și bucurați-vă de rezultatele uluitoare pe care le veți obține cu acest produs inovator, special conceput pentru a sublinia frumusețea și eleganța aranjamentelor florale. Transformați fiecare eveniment într-o experiență memorabilă cu Cifra 6 din burete pentru flori - partenerul ideal pentru pasionații de frumos.
Dimensiuni  25 x 6 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar