Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Coronita paie 30 cm pentru aranjamente florale

În stoc
424182
9.50lei
Descriere
Coronita paie de 30 de centimetri pentru aranjamente florale este un produs perfect pentru a-ți îmbunătăți creativitatea și abilitățile în aranjarea florilor. Această coroniță este fabricată din paie naturale de înaltă calitate, cu o lungime de 30 de centimetri, și a fost concepută special pentru a fi utilizată în aranjamentele tale florale.
Cu această coroniță paie, vei putea adăuga un element rustic și autentic aranjamentelor tale florale. Paiele sunt durabile și rezistente, asigurând stabilitatea și longevitatea aranjamentelor tale. De asemenea, lungimea lor de 30 de centimetri le face potrivite pentru aranjamentele mai mari și mai elaborate, permițându-ți să creezi o impresie deosebită.
Indiferent dacă ești un florist profesionist sau pur și simplu un pasionat de aranjamente florale, această coroniță paie este un accesoriu indispensabil în trusa ta de instrumente. Poți folosi această coroniță pentru a crea buchete spectaculoase, aranjamente pentru nunți sau alte evenimente speciale, sau pentru a decora cu eleganță casa ta.
Datorită naturii sale versatile, coronița paie de 30 de centimetri se poate adapta cu ușurință oricărui stil de aranjament floral. Poți adăuga flori proaspete sau uscate, frunze, panglici sau alte accesorii pentru a-ți personaliza creațiile. Fie că optezi pentru un aspect minimalist sau unul mai luxuriant, această coroniță va fi un element cheie în realizarea aranjamentelor tale.
În plus, coronița paie de 30 de centimetri este ușor de utilizat. Pur și simplu îndoaie sau taie paiele în funcție de preferințele tale și fixează-le în aranjamentul floral folosind sârme sau bandă florală. Paiele sunt flexibile și manevrabile, permițându-ți să creezi forme și structuri interesante în aranjamentele tale.
Așadar, dacă vrei să adaugi o notă autentică și fermecătoare aranjamentelor tale florale, Coronita paie de 30 de centimetri pentru aranjamente florale este alegerea perfectă. Eliberează-ți creativitatea și lasă-te inspirat de frumusețea naturală a acestor paie în crearea unor aranjamente florale deosebite și memorabile.
Dimensiuni:30 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar