Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Coronita rattan color 20 cm pentru aranjamente florale

În stoc
34093
7.00lei

Coronita din rattan , cu diametrul de 20 de centimetri, reprezintă alegerea perfectă pentru a aduce un strop de eleganță și naturalețe în aranjamentele florale cu care doriți să vă încântați ochii și sufletul. Această coroniță excepțională este creată cu măiestrie pentru a îmbrățișa fiecare floare într-un mod delicat, permițându-vă să creați compoziții florale de neuitat.
Cu o structură durabilă și o finisare în nuanța rattan, această coroniță de 20 de centimetri adaugă un aer rustic și autentic oricărui eveniment sau spațiu în care decideți să o utilizați. Fie că doriți să decorați o masă festivă, să aduceți un strop de frumusețe într-un colț al casei sau să creați un decor impresionant pentru un eveniment special, această coroniță este alegerea ideală.
Materialul de calitate și designul atent lucrat se combină armonios pentru a vă oferi nu doar un produs util, ci o veritabilă operă de artă. Fiecare tulpină și petală a florilor pe care le veți adăuga vor găsi locul potrivit pe această coroniță, transformând-o într-o pânză pe care veți picta cu natura în culori vii și vibrante.
Indiferent de sezon sau temă, coronița de răchită în nuanța rattan este versatilă și se adaptează cu ușurință oricărui context. Primăvara, puteți să o împodobiți cu flori proaspete și pastelate, creând o atmosferă de renăscere și bucurie. Vara, puteți să adăugați flori viu colorate pentru a sublinia energia și vitalitatea acestui anotimp. Toamna, puteți alege flori în nuanțe calde de portocaliu și roșu, pentru a evoca căldura și bogăția toamnei. Iarna, puteți să adăugați elemente verzi și accente argintii sau aurii, pentru a crea o atmosferă magică și festivă.
Încheiând, coronița rattan de 20 de centimetri pentru aranjamente florale este mai mult decât un simplu accesoriu decorativ - este o expresie a creativității dumneavoastră și a frumuseții naturii, împletite într-o formă inedită și captivantă. Aducând împreună aspectul său rustic și eleganța atemporală, această coroniță va deveni cu siguranță punctul focal al oricărui spațiu în care o veți plasa, aducându-vă bucurie și admirație în fiecare zi.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 20 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar