Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Coronita verdeata artificiala

În stoc
8151
22.00lei
Descriere
Coronita Verdeață Artificială: Oferă Eleganță Prin Aranjamente Florale Excepționale.În lumea fascinantă a designului floral, nimic nu aduce mai multă vitalitate și frumusețe în spațiul tău decât o Coronita Verdeață Artificială. Cu un nume ce evocă natura vibrantă și cu descrierea simplă, dar incitantă, de "aranjamente florale", această creație de excepție este expresia pură a eleganței și a măiestriei artistice.
Cu ajutorul avansat al tehnologiei moderne, Coronita Verdeață Artificială a fost concepută pentru a atinge și chiar a depăși frumusețea și prospetimea coroanelor florale tradiționale. Fiecare detaliu este atent conturat pentru a reda cu fidelitate forma, culoarea și textura plantelor reale, îmbinându-le într-o sinteză armonioasă de frunze și flori, toate dispuse cu o mână expertă pentru a crea aranjamente florale cu adevărat spectaculoase.Indiferent de spațiul în care alegi să integrezi această capodoperă florală, efectul său transformator este garantat. Fie că dorești să adaugi un strop de natură în interiorul casei tale, să luminezi biroul tău cu eleganță sau să oferi un cadou memorabil cu o notă de rafinament, Coronita Verdeață Artificială este alegerea perfectă.Acest produs uimitor nu se oprește doar la frumusețe, ci și la durabilitate. Grație caracterului său artificial, nu va fi nevoie să îți faci griji cu privire la îngrijirea constantă sau la schimbarea apei din vaza. Coronita Verdeață Artificială rămâne înfloritoare și vibrantă zi de zi, an de an, menținându-și strălucirea inițială fără efort din partea ta.
Încheiând, Coronita Verdeață Artificială nu este doar un simplu produs, ci o declarație artistică. Cu fiecare petală și frunză aranjată cu grijă, transmite un mesaj de rafinament și estetică atent construită. Adaugă un strop de natură în viața ta și transformă spațiul tău într-o oază de frumusețe cu ajutorul acestei capodopere florale inovatoare.
Dimensiuni  25 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar