Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos dreptughiular lemn pentru aranjamente florale

În stoc
34699
22.00lei
Descriere
Cosul dreptunghiular din lemn pentru aranjamente florale este un accesoriu elegant și practic, perfect pentru a crea aranjamente florale impresionante. Fabricat din lemn de calitate superioară, acest cos adaugă un aspect natural și rustic compozițiilor florale, aducând un farmec deosebit evenimentelor speciale sau spațiilor interioare.Indiferent dacă sunteți un aranjor profesionist de flori sau doar doriți să vă decorați evenimentul special cu flori proaspete și frumoase, cosul dreptunghiular din lemn pentru aranjamente florale este alegerea perfectă pentru a vă exprima creativitatea și a crea atmosfera dorită. Adăugați o notă de naturalețe și frumusețe fiecărei ocazii cu acest minunat accesoriu de decor.
Cosuri decorative pentru realizarea de aranjamente florale
Dimensiuni: 24 x 11 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar