Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos dreptunghiular pentru aranjamente florale

În stoc
34835
36.00lei
Descriere
Numele produsului este "Cos dreptunghiular pentru aranjamente florale," un articol deosebit de elegant și practic, creat pentru a da viață și a sublinia frumusețea aranjamentelor florale. Acesta este un cos inovator, realizat cu atenție la detalii și cu un design ergonomic, special conceput pentru a susține și expune aranjamentele florale într-un mod unic și impresionant.
Datorită formei sale dreptunghiulare, acest cos este o alegere ideală pentru a organiza aranjamente florale spectaculoase, întrucât permite o așezare armonioasă și ordonată a florilor și a frunzelor. Astfel, veți putea crea compoziții florale deosebite, cu o simetrie și o echilibru vizuală desăvârșită.Construit din materiale de înaltă calitate, cosul dreptunghiular asigură stabilitate și durabilitate pe termen lung, astfel încât să puteți bucura de frumusețea sa în fiecare sezon. Suprafața sa netedă și finisajul impecabil completează aspectul general, adăugând un plus de eleganță și rafinament aranjamentelor florale.Nu doar că oferă o prezentare deosebită, dar acest cos dreptunghiular protejează și păstrează prospimea florilor, ajutându-le să rămână într-o stare optimă pentru o perioadă mai îndelungată. Astfel, veți putea să vă bucurați de frumusețea lor timp îndelungat și să impresionați cu fiecare aranjament realizat.Produsul "Cos dreptunghiular pentru aranjamente florale" este potrivit atât pentru utilizare personală, pentru a aduce o notă de farmec în propria locuință, cât și pentru evenimente speciale, precum nunți, botezuri, petreceri sau diverse ocazii festive. Așadar, indiferent de scopul pentru care îl veți folosi, acest cos reprezintă un accesoriu indispensabil pentru pasionații de flori și pentru cei care doresc să creeze decoruri florale impresionante.
Alegeți calitatea, alegeți eleganța și subliniați frumusețea naturii cu ajutorul acestui minunat cos dreptunghiular, conceput special pentru a da viață și a pune în valoare adevărate opere de artă florală - aranjamente florale fermecătoare și memorabile! Bucurați-vă de fiecare moment petrecut alături de natură și încântați-vă simțurile cu frumusețea fiecărei flori plasate cu grijă și creativitate în acest excepțional cos dreptunghiular.
Cosuri decorative pentru realizarea de aranjamente florale
Dimensiuni: 33 x 14 x 17 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar