Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos oval lemn+toarta pentru aranjamente florale set 3 buc

În stoc
33311
110.00lei
Descriere
Fiecare coș din acest set este confecționat cu atenție din lemn de calitate superioară, conferindu-i nu doar o estetică plăcută, ci și durabilitate în timp. Forma ovală adaugă un element distinctiv și rafinat, transformând orice aranjament floral într-o operă de artă vizuală.
Toarta inclusă în set adaugă un element rustic și autentic, oferind posibilitatea de a crea aranjamente florale care emană farmec și căldură. Această toartă este concepută să fie ușor de manevrat și integrată în aranjamentele dumneavoastră, facilitând procesul de creație.
Datorită versatilității acestui set, puteți utiliza coșurile pentru a crea diverse tipuri de aranjamente florale, de la cele simple și elegante, potrivite pentru decorarea casei, până la cele elaborate și spectaculoase, ideale pentru evenimente festive sau nunti.
Indiferent dacă sunteți un profesionist în arta florală sau doar începeți să explorați această lume fascinantă, setul "Coș oval lemn+toartă pentru aranjamente florale" vă oferă instrumentele potrivite pentru a vă exprima creativitatea și a aduce un plus de frumusețe în orice împrejurare. Transformați spațiul dumneavoastră într-un colț de poveste cu ajutorul acestui set elegant și practic.
Dimensiuni  :
cos 1                  46 x 13 x 40 cm
cos 2                  34 x 12 x 35 cm
cos 3                  27 x 9 x 30 cm 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar