Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Cos scoarta alb/gri pentru aranjamente florale set 2 buc

În stoc
33270
67.00lei

Cosul de scoarță alb/gri pentru aranjamente florale, setul format din două bucăți, este alegerea perfectă pentru a adăuga un aspect elegant și natural aranjamentelor florale. Cu acest set, veți putea crea designuri florale impresionante și unice, care vor aduce un farmec aparte oricărui eveniment sau spațiu.Scoarța alb/gri este o opțiune minunată pentru a completa aranjamentele florale, deoarece adaugă o notă rustică și sofisticată în același timp. Acest material natural oferă o textură interesantă și o bază solidă pentru a stabili florile în poziția dorită. În plus, scoarța alb/gri se potrivește perfect cu o varietate de flori și plante, fiind versatilă și ușor de combinat în diverse teme și stiluri.Fie că doriți să decorați o nuntă, un eveniment special sau doar să adăugați o notă de frumusețe în propriul cămin, acest set de cosuri de scoarță alb/gri vă va oferi posibilitatea de a crea aranjamente florale spectaculoase. Puteți utiliza aceste cosuri ca punct focal în decor sau le puteți amplasa strategic în diverse zone, pentru a completa atmosfera cu o notă florală impresionantă.De asemenea, aceste cosuri de scoarță alb/gri pentru aranjamente florale pot fi folosite și ca obiecte decorative în sine. Dacă doriți să le expuneți într-un colț al casei sau pe o masă, puteți adăuga elemente suplimentare, cum ar fi lumânări, pietre decorative sau figurine, pentru a crea un aranjament atrăgător și personalizat.
Indiferent de ocazie sau scop, acest set de cosuri de scoarță alb/gri pentru aranjamente florale este alegerea ideală pentru a adăuga un strop de eleganță și naturalețe în viața voastră. Investiți în aceste cosuri și vă veți bucura de rezultate impresionante și de admirat. Transformați fiecare moment într-o experiență vizuală deosebită cu aranjamentele florale realizate cu ajutorul acestor cosuri de scoarță alb/gri.
Dimensiuni:
cos 1              50 x 12 cm
cos 2              36 x 11 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar