Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Crenguta bobite artificiale pentru aranjamente florale

În stoc
3979
9.50lei
Descriere
Crenguța Boțițe Artificiale pentru Aranjamente Florale reprezintă o alegere perfectă pentru cei care doresc să aducă o notă de prospetime și eleganță în aranjamentele florale. Aceste elemente decorative delicate și naturale sunt realizate cu cea mai mare grijă pentru a oferi un aspect autentic și vibrant, ca și cum ar fi fost culese chiar din natură.Aranjamentele florale au fost întotdeauna o formă expresivă a frumuseții naturii și a creativității umane. Fie că sunt utilizate în evenimente speciale, nunti, petreceri sau în decorarea interioară a casei, aceste aranjamente adaugă un farmec aparte și rafinament oricărui spațiu.Crenguța Boțițe Artificiale pentru Aranjamente Florale oferă o alternativă durabilă și practică la flori proaspete, păstrându-și aspectul nealterat de-a lungul timpului. Realizate cu detalii remarcabile, aceste bobite artificiale imită în mod remarcabil textura, forma și culorile autentice ale plantelor naturale.Indiferent dacă sunteți un decorator de evenimente profesionist sau un iubitor al designului floral, Crenguța Boțițe Artificiale pentru Aranjamente Florale vă permite să vă manifestați creativitatea în cele mai variate moduri. Puteți combina diferite lungimi și forme ale crenguțelor pentru a crea compoziții spectaculoase și inedite, potrivite pentru orice ocazie.De asemenea, aceste bobite artificiale sunt ușor de îngrijit, nu necesită apă sau lumina solară și nu se ofilesc în timp. Astfel, veți putea să vă bucurați de frumusețea lor în fiecare zi, fără a vă face griji că vor pierde din splendoare.
Încheind, Crenguța Boțițe Artificiale pentru Aranjamente Florale adaugă o notă autentică și sofisticată oricărui spațiu sau eveniment. Cu atenție la detalii și o realism uluitor, aceste elemente decorative vor rămâne mereu proaspete și impresionante, contribuind la crearea unor experiențe vizuale memorabile.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni:38 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar