Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Crenguta brad + bobite rosii pentru decoratiuni florale

În stoc
70633
5.20lei

"Crenguța Brad + Bobițe Roșii pentru Decorarea Aranjamentelor Florale de Crăciun"
În sezonul festiv al Crăciunului, frumusețea și atmosfera sunt aduse la viață cu ajutorul acestui set extraordinar, care include Crenguța Brad și Bobițe Roșii. Această combinație excepțională de elemente decorative vă va permite să creați aranjamente florale de Crăciun spectaculoase și pline de farmec.
Crenguța Brad este confecționată cu atenție și atenție la detalii pentru a reda în mod autentic frumusețea unui brad de Crăciun. Fie că o utilizați ca element central în aranjamentul dvs. sau ca parte a unui decor complex, această crenguță va adăuga cu siguranță un farmec aparte atmosferei festive.
Bobițele Roșii sunt elementele perfecte pentru a adăuga o notă de culoare și strălucire aranjamentelor dvs. florale de Crăciun. Aceste mici globuri roșii strălucitoare vor aduce un accent festiv și un aer de sărbătoare în orice aranjament floral. Le puteți utiliza pentru a crea buchete de Crăciun, aranjamente de masă sau pentru a decora ghivecele cu plante de sezon.
Cu acest set minunat de Crenguța Brad și Bobițe Roșii, veți putea să vă exprimați creativitatea și să creați aranjamente florale de Crăciun de neuitat. Fie că le utilizați pentru decorarea casei dvs., a mesei festive sau pentru a oferi cadouri speciale, aceste elemente decorative vor aduce cu siguranță bucurie și căldură în inimile celor dragi în timpul sărbătorilor de iarnă.
Nu pierdeți ocazia de a aduce magia Crăciunului în casa dvs. Cu Crenguța Brad + Bobițe Roșii pentru Decorarea Aranjamentelor Florale de Crăciun, veți putea să creați atmosfera perfectă pentru a vă bucura de momentele speciale alături de familie și prieteni în această perioadă minunată a anului. Acest set de decorare vă va ajuta să transformați fiecare spațiu într-un colț de poveste de Crăciun.
Decoratiuni de Craciun ornamente si articole Craciun
Dimensiuni: 33 cm
 

 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar