Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Crenguta floare artificiala pentru aranjamente florale

În stoc
8226
13.00lei
Descriere
Crenguța Floare Artificială pentru Aranjamente Florale este o alegere excepțională pentru cei care doresc să aducă un farmec natural în spațiul lor. Cu o structură delicată și o similitudine izbitoare cu florile naturale, această floare artificială este ideală pentru aranjamente florale sofisticate și elegante. Fie că este folosită pentru evenimente speciale sau pentru decorul de zi cu zi al casei sau al biroului, Crenguța Floare Artificială adaugă o notă de prospețime și frumusețe durabilă. Cu fiecare detaliu atent lucrat, această floare artificială își păstrează aspectul proaspăt și vibrant de-a lungul timpului, oferindu-vă bucurie și încântare fără efort.
Dimensiuni   80 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar