Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Crenguta scai artificial

În stoc
4050
17.00lei
Descriere
Cu ajutorul minunatei noastre oferte, vă prezentăm cu mândrie "Crenguță Scăi Artificială" - un element esențial pentru toate pasionații de aranjamente florale și pentru cei care doresc să aducă o notă vibrantă și proaspătă în decorul lor. Această uimitoare creație de artificii florale vizează să transforme spațiul dumneavoastră într-o oază de frumusețe botanică, aducând farmecul naturii direct în casa sau în evenimentul dumneavoastră special."Crenguța Scăi Artificială" este concepută cu o atenție meticuloasă la detalii, capturând în mod fidel aspectul și textura autentică a crenguțelor de scăi naturale. De la culorile vii și realiste până la subtila ramificație a crenguțelor, fiecare detaliu a fost reprodus cu mare grijă, astfel încât să ofere o experiență vizuală și tactilă cu adevărat remarcabilă.
Această piesă de rezistență a aranjamentelor florale este un instrument versatil în mâinile dumneavoastră creative. Indiferent dacă doriți să creați un buchet captivant cu alte flori și elemente decorative, să decorați elegant o masă festivă sau să adăugați o notă naturală și vie în spațiul de lucru, "Crenguța Scăi Artificială" se va dovedi a fi partenerul perfect.
Materialele de cea mai înaltă calitate au fost utilizate pentru a asigura durabilitatea și autenticitatea acestei creații. Acest lucru înseamnă că veți putea să vă bucurați de frumusețea și splendoarea acestei "Crenguțe Scăi Artificiale" timp îndelungat, fără să vă faceți griji în privința întreținerii sau a schimbării aspectului.
Fie că sunteți un artist floral experimentat sau un începător curios, "Crenguța Scăi Artificială" vă va inspira să explorați nenumărate posibilități de a aduce natura în viața voastră. Alegeți să vă exprimați creativitatea și să vă aduceți visurile botanice la viață cu acest element uimitor, care adaugă farmec și eleganță oricărui decor.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni:79 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar