Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Cristale cu ac pentru aranjamente florale

În stoc
7645
7.50lei

Cristalele cu ac reprezintă o alegere distinsă și elegantă pentru a sublinia frumusețea și rafinamentul aranjamentelor florale. Aceste accesorii delicate adaugă o notă subtilă de strălucire și sclipire în compozițiile florale, transformând fiecare aranjament într-o operă de artă florală uluitoare.
Datorită calității lor superioare și a designului meticulos, cristalele cu ac pentru aranjamente florale devin punctul focal al decorului floral. Fie că este vorba de evenimente speciale, nunți elegante, aniversări sau simple bucurii cotidiene, aceste cristale reușesc să imortalizeze momentele într-o manieră cu totul aparte.
Fiecare cristal este ales cu grijă și atenție, pentru a se potrivi perfect cu culorile și forma florilor. Aceste detalii subtile contribuie la crearea unei estetici armonioase și înalte, care va încânta privirile tuturor celor care le vor admira. Indiferent dacă doriți să adăugați o notă de strălucire unui buchet clasic sau să îmbogățiți un aranjament floral modern, cristalele cu ac sunt instrumentele ideale pentru a transforma ocaziile în experiențe memorabile.
Atenția pentru detaliu și pasiunea pentru frumos se regăsesc în fiecare cristal cu ac, iar acest lucru se vede în fiecare detaliu fin lucrat. Fiecare ac este plasat cu migală, astfel încât să nu perturbe în niciun fel compoziția florală, ci să o completeze subtil și grațios.
În concluzie, cristalele cu ac pentru aranjamente florale nu sunt doar simple accesorii, ci adevărate opere de artă care transformă aranjamentele florale în capodopere vizuale. Cu o varietate de opțiuni disponibile pentru a se potrivi oricărui stil și temă, aceste cristale sunt alegerea perfectă pentru a adăuga o notă de strălucire și eleganță fiecărui eveniment și fiecărei bucurii împărtășite alături de flori.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 5 x 50  mm
 
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar