Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cruce 40cm cu stativ din burete umed pentru flori

În stoc
2387
54.00lei
Descriere
Crucea pentru funerare cu stativ din burete umed pentru flori este un produs deosebit de înalt și de calitate, având o lungime de 40 cm. Această cruce este perfectă pentru a fi expusă în cadrul ceremoniilor funerare și poate aduce o atingere emoțională și solemnă în cadrul serviciilor de înmormântare.Buretele umed din stativ oferă un mediu optim pentru menținerea prospețimii florilor și îngrijirea lor adecvată pe durata serviciilor funerare. Astfel, veți putea să vă onorați persoana dragă într-un mod frumos și respectuos, având încredere că aranjamentele florale vor arăta impecabil pe parcursul întregului eveniment.De asemenea, crucea cu stativ din burete umed pentru flori este ușor de utilizat. Puteți insera cu ușurință florile preferate și aranjamentele florale în buretele umed, asigurându-vă că acestea vor fi amplasate într-un mod estetic și profesional. De asemenea, dimensiunea generoasă a crucii, de 40 cm, vă permite să creați aranjamente spectaculoase și pline de semnificație.Indiferent de circumstanțele în care utilizați această cruce cu stativ, aceasta va oferi un sentiment de demnitate și respect, reușind să aducă un impact emoțional profund. Fiind un element central al ceremoniilor funerare, crucea de flori cu stativ din burete umed este un simbol puternic al amintirii și omagierii persoanelor dragi care ne-au părăsit.Alegeți această cruce de flori cu stativ din burete umed pentru a adăuga o notă specială și de înaltă calitate în cadrul ceremoniilor funerare. Cu dimensiunea sa generoasă de 40 cm, acest produs este perfect pentru a vă exprima respectul și dragostea față de persoana decedată, creând un mediu frumos și solemn în care să-i onorați memoria.
Dimensiuni: 40 x 28 x 6 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar