Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cutie rotunda pentru aranjamente florale

În stoc
44655
Preț vechi: 9.50 lei
Discount: 1.00 lei
8.50lei
Descriere
Cu mândrie vă prezentăm minunata noastră Cutie Rotundă pentru Aranjamente Florale - un produs conceput cu grijă pentru a evidenția frumusețea naturală a florilor și a aduce un strop de farmec în orice ocazie specială. Această cutie excepțională este expresia perfectă a eleganței și rafinamentului, fiind concepută pentru a fi centrul atenției și pentru a bucura inimile tuturor celor care o văd.Realizată cu materiale de cea mai înaltă calitate, această cutie rotundă este creată pentru a impresiona și a crea un cadru desăvârșit pentru aranjamentele florale. Dimensiunea sa generoasă permite crearea unor compoziții florale impresionante, care să stârnească admirație și bucurie în inimile celor dragi. Designul său inteligent și versatil vă permite să așezați cu ușurință o varietate de flori și plante, permițându-vă să creați combinații unice și personalizate care să exprime emoții și sentimente profunde.Indiferent dacă doriți să oferiți un cadou special, să decorați evenimente festive, să sărbătoriți ocazii aniversare sau pur și simplu să vă bucurați de frumusețea naturii în propria casă, Cutia Rotundă pentru Aranjamente Florale este alegerea perfectă. Fiind practică și elegantă în același timp, această cutie vă permite să păstrați flori proaspete pentru o perioadă mai îndelungată, astfel încât bucuria lor să dureze mai mult.În plus, această cutie rotundă nu este doar o opțiune frumoasă pentru a prezenta aranjamentele florale, ci și o piesă decorativă impresionantă în sine. Cu designul său sofisticat și finisajele impecabile, această cutie poate fi folosită și ca element decorativ în diverse încăperi, aducând o notă de rafinament și eleganță în fiecare colț al casei sau al biroului.Datorită calității sale excepționale și atenției la detalii, Cutia Rotundă pentru Aranjamente Florale este un produs de lungă durată, menit să încânte ochii și sufletele de-a lungul timpului. Fie că doriți să impresionați pe cineva drag sau să vă bucurați de un decor floral spectaculos, această cutie va fi întotdeauna un partener de încredere în fiecare ocazie.
Încheiem prin a vă încuraja să adăugați o notă de eleganță și frumusețe vieții dvs. și celor dragi, alegând Cutia Rotundă pentru Aranjamente Florale. Bucurați-vă de aranjamente florale remarcabile și de momente speciale, iar această cutie va fi cu siguranță un element deosebit în toate aceste experiențe minunate. Aduceți natura mai aproape de inima voastră cu această cutie fermecătoare și creați amintiri de neuitat în fiecare zi!
Cutii pentru flori si decoratiuni.
Dimensiuni: 14 x 12 cm
 
Specificatii
Formarotunda
Tipcutii la bucata
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar