Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cutie cilindru pentru aranjamente florale

În stoc
44594
8.00lei
Descriere
Cu toții iubim frumusețea naturii și aranjamentele florale sunt o modalitate minunată de a aduce bucurie și prospețime în casele noastre. Pentru a vă ajuta să creați cele mai impresionante și elegante aranjamente florale, vă prezentăm cu mândrie cutia cilindrică special concepută pentru această activitate.Cutia cilindru pentru aranjamente florale este un produs de înaltă calitate, conceput cu atenție la detalii pentru a vă oferi o experiență plină de satisfacție în arta aranjamentelor florale. Fabricată dintr-un material durabil și rezistent, această cutie cilindru este proiectată să reziste în timp și să păstreze florile într-o stare proaspătă și frumoasă pentru o perioadă îndelungată.
Dimensiunile generoase ale cutiei permit plasarea și aranjarea ușoară a diferitelor tipuri de flori, indiferent dacă preferați trandafiri romantici, bujori delicate sau crini eleganți. Cu un design minimalist și finisaje de înaltă calitate, cutia cilindru adaugă un aspect elegant și sofisticat oricărui aranjament floral.Datorită construcției sale robuste și bazei stabile, această cutie cilindru oferă o susținere solidă pentru florile dumneavoastră și vă permite să creați aranjamente pline de creativitate și expresivitate. Cu această cutie cilindru, puteți experimenta diferite stiluri de aranjamente florale, de la cele clasice și simetrice, până la cele moderne și nonconformiste.În plus, cutia cilindru pentru aranjamente florale este ușor de curățat și de întreținut, permițându-vă să vă bucurați de frumusețea aranjamentelor dumneavoastră fără a vă face griji în privința întreținerii. Cu un aspect curat și elegant, această cutie cilindru adaugă un plus de rafinament oricărui decor și este perfectă pentru a fi expusă în orice cameră sau eveniment special.Indiferent dacă sunteți un profesionist în arta aranjamentelor florale sau un amator pasionat, cutia cilindru pentru aranjamente florale vă va oferi instrumentele și suportul necesare pentru a crea adevărate opere de artă florale. Transformați spațiile dumneavoastră într-un paradis floral cu ajutorul acestei cutii cilindru de înaltă calitate și bucurați-vă de eleganța și frumusețea aranjamentelor florale pe care le creați.
Dimensiuni:12 x 13 cm
 
Specificatii
Formarotunda
Tipcutii la bucata
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar