Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cutie rotunda pentru aranjamente florale

În stoc
44656
8.00lei
Descriere
În căutarea unui cadou unic și deosebit pentru a celebra momente importante din viață? Nu căutați mai departe! Prezentăm cu mândrie cutia noastră rotundă pentru aranjamente florale, un veritabil simbol al frumuseții și eleganței combinate într-un mod rafinat!
Aranjamentele florale au fost dintotdeauna un mod minunat de a exprima dragostea, afecțiunea și aprecierea față de cei dragi. Acum, cu ajutorul acestei cutii rotunde excepționale, puteți transforma aranjamentele florale în adevărate opere de artă! Fie că este vorba de o aniversare, o nuntă, un botez sau o altă ocazie specială, această cutie va impresiona cu siguranță și va aduce un zâmbet pe fețele celor dragi.Concepută cu atenție la detalii și din materiale de cea mai înaltă calitate, cutia rotundă pentru aranjamente florale emană rafinament și bun gust. Forma sa circulară simbolizează eternitatea și unitatea, subliniind legătura puternică dintre cei care împărtășesc momentele speciale împreună.Interiorul cutiei este prevăzut cu un material moale și delicat, asigurând o îmbrățișare caldă și sigură pentru florile delicate. Fiecare cutie vine cu o selecție impresionantă de flori proaspete, alese cu grijă pentru a se potrivi cu tematica evenimentului și pentru a crea un aranjament spectaculos.În plus, cutia noastră rotundă pentru aranjamente florale este reutilizabilă și prietenoasă cu mediul înconjurător. După ce evenimentul s-a încheiat, destinatarul poate folosi această cutie ca un obiect decorativ minunat sau pentru a păstra amintiri prețioase.Creați o impresie de neuitat și transmiteți cele mai frumoase urări cu ajutorul cutiei noastre rotunde pentru aranjamente florale. Fiecare detaliu este menit să aducă bucurie și fericire în inimile celor speciali din viața dvs. Alegeți calitatea, eleganța și emoțiile autentice cu produsul nostru extraordinar deosebit.
Cutii pentru flori si decoratiuni.
Dimensiuni: 13 x 11 cm
 
Specificatii
Formarotunda
Tipcutii la bucata
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar