Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Cutii patrate pentru flori set 5 buc

În stoc
44727
19.00lei

Fiecare cutie este fabricată cu atenție la detalii și din materiale de înaltă calitate, pentru a oferi protecție și susținere optimă pentru florile dumneavoastră prețioase. Designul patrat al cutiilor noastre adaugă o notă de rafinament și simetrie aranjamentelor florale, evidențiindu-le formele și culorile într-un mod extraordinar.Indiferent dacă doriți să creați buchete elegante, compoziții florale spectaculoase sau aranjamente pentru evenimente speciale, aceste cutii patrate vă vor ajuta să vă realizați viziunea creativă. Ele oferă un suport stabil pentru a fixa și a aranja florile într-un mod precis și estetic, astfel încât să puteți crea opere de artă florale remarcabile.Cu ajutorul acestor cutii patrate pentru flori, veți putea explora și experimenta diferite stiluri și tehnici de aranjament floral. De la aranjamentele moderne și minimalistice la cele clasice și romantice, aceste cutii vă vor oferi libertatea de a crea designuri unice, care să impresioneze și să inspire.Fiind ușor de manevrat și transportat, aceste cutii patrate sunt perfecte pentru florarii și pentru evenimentele speciale. Ele sunt concepute pentru a asigura o manipulare simplă și sigură a aranjamentelor florale, astfel încât să puteți să vă prezentați lucrările cu încredere și profesionalism.
Indiferent dacă sunteți un profesionist în domeniul floristic sau un amator pasionat de frumusețea naturii, cutiile noastre patrate pentru flori vă vor ajuta să transformați simplele flori în capodopere vizuale. Fiind o alegere perfectă pentru a pune în valoare aranjamentele florale, aceste cutii adaugă un element de eleganță și sofisticare în orice decor.Descoperiți acum cutiile patrate pentru flori și bucurați-vă de o nouă perspectivă asupra aranjamentelor florale. Creativitatea dumneavoastră nu are limite atunci când aveți aceste cutii versatile și elegante la îndemână. Transformați fiecare floare într-o operă de artă cu ajutorul cutiilor noastre patrate pentru flori - alegerea ideală pentru aranjamente florale impresionante și memorabile.
Dimensiuni:
cutie 1       16,7 x 16,7 x 7,8 cm
cutie 2       15 x 15 x 6,8 cm
cutie 3       13 x 13 x 4,8 cm
cutie 4       11 x 11 x 4,8 cm
cutie 5        8,8 x 8,8 x 4 cm


Formapatrata
Tipcutii la set


COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar